2777
2789
عنوان

از لج بابام 🚶🚶🚶🚶🚶بیاییدددددد

177 بازدید | 23 پست

به صورت نیمه وقت یه روزایی میرفتم سرکار چون همیشه میگفت من انقد نازنازی بارت اوردم دست به سیاه و سفید نزدی عرضه کار کردن نداری هرجا بری بیرونت میکنن ،

تو تا همیشه دستت تو جیب منه،خودشم اجازه کار نمیده ماهی ۱۰ تومنم بهم پول تو جیبی میده 

وضع مالیشم خیلییی عالیهههه،با کلی بدبختی

اومدم از لجش با اینکه کنکور دارم چند روز رفتم سرکار نیمه وقت گفتم یه روزایی فقط میام حقوقشم هرچقد دادید گفتن ۱.۵ با اینکه حقوقش اگ کل روزا برم ۸ تومنه (کار تو فروشگاه)

امروز استکان از دستم افتاد ،یهو صاحب کاره که یه مرده ۴۲سالس گفت خانم فلانیییی مگ چشات نمیبینه حواست کجاست ما حقوق نمیدیم که تو اینجوری کار کنی،مگه مسخرتیم خسارت میزنی درست درمونم که نمیای،

منو میبینی؟؟؟یهو قاطی کردم گفتم مردت.یکه تو گو.ه میخوری اینجوری با من حرف میزنی کور جدو آبادته بیش.عور شستمش گذاشتم اونجا گفتم حقوق میدی؟؟؟احمق من بخاطر اینکه حوصلم سررفته بود اومدم سرکار وگرنه من هیکل جد و آابادتو میخرم،

دهن به دهن شدیم 

زدم چند تا شیشه و لیوانم شیکوندم میزم بهم زدم گفتم حالا که میخوام خسارت بزنم بزا قشنگ بزنم که نسوزم،

اومدم بیرون زنگ زدم بابام اومد و یه عالمه هم حرف از این شنیدم که دیدی عرضه نداریو اینا 

هوفففف اعصابم بهم ریخت

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

رمان بعدی ساعت چنده اسی؟

سر اون ساعت بیام

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رمان بعدی ساعت چنده اسی؟سر اون ساعت بیام

برو بابا اسکلم این وقت روز با کنکور بیام براتو رمان بگم حرف نداری بزنی ریپ نزن

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
برو بابا اسکلم این وقت روز با کنکور بیام براتو رمان بگم حرف نداری بزنی ریپ نزن

از نظر رفتاری پرخاشگری

اینکه اینارو میشکونی ..

خیلی بد و افتضاح هست 

تمرکزت باید کنکور باشه نه کار 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

روی رفتارت کار کن با این اخلاق نمیتونی توی جامعه دوام بیاری

بخدا خیلییی تندم 

هیچ کلیییی حرف بارم کرده تا الان بابام بی عرضه ای 

گفتم تو هرجا کار کنی بیرونت میکنن،

بابام چقددد از مرده عذرخواهی کرد 

بابام کلا ادم سخت گیریه خیلییییی اصن اجازه نمیده کار کنم 

،به هزاروساطت عمم که گفت این مرده آشناعه فروشگاهه بزار بره،یه مدت ازمایشی،با بدبختی رفتم

ببین کار خوبی کردی که جواب اون مرده رو دادی ولی راستش بهتر بود ملایم تر رفتار میکردی خیلی بیش از حد شلوغش کردی نیازی نبود دیگه ظرف ها رو هم بشکونی ،

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀
از نظر رفتاری پرخاشگریاینکه اینارو میشکونی ..خیلی بد و افتضاح هست تمرکزت باید کنکور باشه نه کار

بخدا برای کنکور بدترم شدم 

همه فک میکنن بی دستو پام اومدم خبرمرگم چند روز برم همینجوری درهفته آزمایشی،گفتم مثلا ثابت کنم میتونم به اینا احتیاج ندارم اخه بابام خیلییی ادم سخت گیریه اصن اجازه نمیده برم سرکار ،با کلی حرف عمم گذاشت برم اونم گند زدم

ببین کار خوبی کردی که جواب اون مرده رو دادی ولی راستش بهتر بود ملایم تر رفتار میکردی خیلی بیش از حد ...

اصن عصبی شدم یهوووو 

چند نفر مشتری بود 

ضایع شدم یهو،

دیدم دارن نگام میکنن این سرم داد میزنه یهو از کوره دررفتم

اون باهات خیلی بد زد از قصد که نکرده بودیآفرین خوب رفتار کردی

خودم خالی شدم راستش نکبت نمیتونست اروم بگه 

جلو مشتری هرچی تو دهنش بود گفت 

منتهی پیش بابام بد ضایع شدم🚶🚶😔💔

خودم خالی شدم راستش نکبت نمیتونست اروم بگه جلو مشتری هرچی تو دهنش بود گفت منتهی پیش بابام بد ضایع شد ...

اتفاقا بابات باید میومد دهن اون مرده رو سرویس میگرد نه اینکه  بخواد بره واسه ۸ تومن اونقدر معذرت خواهی کنه 

به نظرم بابات از این آدم های رو اعصابه که فقط بلده منت کنه

تو فعلا رو گنکورت کار کن رتبه خوب بیاری داشنگاه خوب بری اون وقت واست یه عالمه کار هست 

_
اتفاقا بابات باید میومد دهن اون مرده رو سرویس میگرد نه اینکه بخواد بره واسه ۸ تومن اونقدر معذرت خوا ...

اتفاقا گفت بهش که شما نباید اینجوری صحبت میکردی دختر من همینجوری میومد اینجا 

عذرخواهیشم برای شیشه ها بود ،

ولی خب به مرده هم گفت دختره من اصن نیاز به کار نداره که شما اینجوری باهاش برخورد کنی 

اومدیم تو ماشین منو شست گذاشت اونجا

2810