2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 88021 بازدید | 661 پست
عزیزم نندازم ک ناراحت میشن

پس شما از حرف ایشون ناراحت نمیشی؟ 

ایشون اگه شما براش مهم بودین به سلیقتون احترام میزاشت.... خواهرش شوهرمنظورش اینبود منم بایدوسط زندگیتون باشم..... البته برداشت من بود نمیدونم شمابهترشناخت دارین. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
پس شما از حرف ایشون ناراحت نمیشی؟ ایشون اگه شما براش مهم بودین به سلیقتون احترام میزاشت.... خواهرش ش ...

عزیزم خیلی خوب هستن حتی از آبجی خودم بیشتر دوستشون دارم از بس خوبی دیدم 

میگن چرا سفید گرفتی فکر میکنن ما ارزشی برات قائل نشدیم طلا نخریدیم این بده

بعد گلم اینا طلا میخرن ک بگن عروس ما از همه بهتره و برای ما با ارزشه اگه نپوشم ناراحت میشن عزیزدلم ❤️ 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاهات قشنگه عزیزم ، خواهر شوهرتم دوس داشته کمک کنه بهترین خریدو داشته باشی

مرسی عزیزم قابلتو ندارن ❤️ 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خیلی قشنگه عزیزم مبارکت باشه🌹🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
مثلا شما با کلاسی ما هم فهمیدیم

النگو ربطی به کلاس نداره عزیزم برا خودشون میگن وگرنه ب روز تر از خودم نیست استایلامو از پینترست انتخاب میکنم همه ترندای روز رو دنبال میکنم و خیلی هم از همشون جلو ترم اما فشار انگار اومد ب خیلیا ❤️😅

خیلی قشنگه عزیزم مبارکت باشه🌹🌹

قربونت عزیزم فدااات ❤️

مرسی عزیزم قابلتو ندارن ❤️

وقتی تاپیک میزاری ، همیشه مواظب سوظن های بد باش ، یه حرف میتونه رابطه تو رو با کسی زیر سوال ببره ، اکثرا جواب ها تو این تاپیک این بود که خواهرشوهرت دخالت کرده ولی حس من اینه که اتفاقا دوس داشته بهترین خریدو داشته باشی

وقتی تاپیک میزاری ، همیشه مواظب سوظن های بد باش ، یه حرف میتونه رابطه تو رو با کسی زیر سوال ببره ، ا ...

عزیزم همیشه بهترینارو برام میخان حتا میگن همه چیز تو ب همسرت نگو از خانواده ب همسرت نگو و ... فک کن در این حد ک طرف برادرشون رو نمیگیرن اگه چیزی باشه

مبارکت باشه عزیزم خیلی هم قشنگ .مهم این که تو درستشون داری و بهت حس خوب میدن .هر کسی یه سلیقه ای داره .شاید لنتخاب خواهر همسرت مورد نظر تو نباشه .نزار نظرات منفی دیگران رو انتخابت تاثیر بزاره .به خوشی استفاده کنی

مبارکت باشه عزیزم خیلی هم قشنگ .مهم این که تو درستشون داری و بهت حس خوب میدن .هر کسی یه سلیقه ای دار ...

مرسی گلممم❤️

عزیزم همیشه بهترینارو برام میخان حتا میگن همه چیز تو ب همسرت نگو از خانواده ب همسرت نگو و ... فک کن ...

منم رابطه ام با ماردشوهر و خواهرشوهرام خیلی خوبه ، میام سایت یه جوری از اینا بد میگن انگار هیولان ، من مادرشوهرمو اندازه مادرم دوس دارم

2810