2777
2789
عنوان

شیرینی ناپلئونی 🥰

640 بازدید | 101 پست

اول از همه‌ یه توضیح کوچولو بدم، تو خونه ی ما شکر و قند و شیرینی کلاً مصرف نمیشه. این شیرینی پختن این مدت هم دلیل داره... محل کار همسر جان پایان سال و برای کریسمس یه جشن کوچیک برگزار میکنه و هرکسی بنا به سلیقه و توان خودش یه خوراکی همراه خودش میبره.... منم تصمیم گرفتم رولت خامه ای، شیرینی ناپلئونی و چیزکیک با تم یلدا رو واسش درست کنم که ببره🥰🥰 این شیرینی پختن های این هفته هم تمرینِ برای هفته بعدی 😁😁

مواد لازم 
خمیر هزار لایه
خامه‌ قنادی
پودر قند 
پودر‌ پسته

خمیر هزار لایه را بشکل مستطیل های هم اندازه برش میزنیم. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و داخل سینی فر بچینید.

دمای فر با درجه ی ۲۲۰ درجه 
مدت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

بعد از تکمیل فرآیند‌ پخت، هر کدام از تکه های پخته شده را از وسط برش‌ میزنیم.
من برای هر شیرینی ۴ لایه در نظر گرفتم، سطح لایه ها را خامه بزنید و لایه به لایه تکرار کنید. من کناره های ناپلئونی رو هم خامه زدم و کاور کردم. (تعدادی از لایه ی رویی یا لایه ی زیری که ترد تر هست رو برای کاور پودر کنید) در آخر هم میتونید سطح شیرینی و با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید.
بهتره که یه شب تا صبح توی یخچال باشه و بعد میل کنید😍😍🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیکانه ی ناپلئونیم 😋😋😋😭😭😭

فکرکنم فقط منم که با شیرینی رفیق نیستم😍🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آخ دهنم آب افتاد، دلم به تاپ تاپ افتادنوش جان

مرسی فدات شم😍

فکرکنم فقط منم که با شیرینی رفیق نیستم😍🤪

من گلا شیرینیجات دوست ندارم ولی شیرینی رو چرا ،بین همه شیرینی ها هم ناپلئونی ،فقطم از یه قنادی خاص 🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
وای چقد معلومه خوش طعم شده😍لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔

🥰😍 الهی که به خواسته ی دلت برسی

ماشالله به خانوم هنرمندش 😍

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

من خیلی شیرینی های خونگی دوسدارم خییییییلی زیاد ولی همه از خودم توقع دارن 😂منم دیگه حوصله ی قبلو ند ...

وای خود منی...منم همهههه ازم توقع دارند بااینکه دیگه مثل قبلنا دوست ندارم درس کنم دوس دارم بقیه برام درست کنم🥱

🤎انسان باشیم🤎
من خیلی شیرینی های خونگی دوسدارم خییییییلی زیاد ولی همه از خودم توقع دارن 😂منم دیگه حوصله ی قبلو ند ...

😁😁😂😂😍😍 درست کن این خیییلی راحته

من گلا شیرینیجات دوست ندارم ولی شیرینی رو چرا ،بین همه شیرینی ها هم ناپلئونی ،فقطم از یه قنادی خاص � ...

😍👌👌

ماشالله به خانوم هنرمندش 😍

😍😍🥰🥰مرررسی مهربون

2810