2777
2789
عنوان

شیرینی ناپلئونی 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 101 پست
😍😍🥰🥰مرررسی مهربون

❤😘

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

@چرچیلم    

بیا واست شیرینی پختم 🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ملکه70    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به به نوش جون😍😘

دلم نون خامه ای خواستتتت😭😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
به به نوش جون😍😘دلم نون خامه ای خواستتتت😭😂

ممنونم مهربون😍😍🥰

ببخشید 🥺🙈

بیا چون‌رفته بودی دعا کمیل بخونی گفتم خسته ای واست شیرینی آماده‌ کردم 😁

@آیدای_شاملووو    

@چرچیلم بیا واست شیرینی پختم 🤪🤪

سلام جیگر من😘😘😘😘😘

مرسی واسه شیرینی ها

من زود تر از بقیه رسیدم همشو میبرم

بقیه خابالو هستن بی زحمت واسشون دیگه درست کن🍰🍰🍰🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

❤️

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

به‌به دست گلت دردنکنه کدبانو 

هنرمند😘😘😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

سلام جیگر من😘😘😘😘😘مرسی واسه شیرینی هامن زود تر از بقیه رسیدم همشو میبرمبقیه خابالو هستن بی زحمت ...

سلااااام ب روی ماهت خوبی😍😍🥰.

حله😁😁 نوش جان🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘

به‌به دست گلت دردنکنه کدبانو هنرمند😘😘😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

😍🥰😍🥰🫂🫂

به‌به دست گلت دردنکنه کدبانو هنرمند😘😘😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

😍🥰😍🥰🫂🫂

❤️

🥰

بیا چون‌رفته بودی دعا کمیل بخونی گفتم خسته ای واست شیرینی آماده‌ کردم 😁@آیدای_شاملووو

وای واااییی مرسیییی من عاشقققق شیرینی اممممم😭😍😍😍

دمت گرم خانوم هنرمند و کدبانو👌🏻

ترنج مهمون نمیخوای یکی دو سه سال بیام خونتون؟😜🫠😂

دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔

وای واااییی مرسیییی من عاشقققق شیرینی اممممم😭😍😍😍دمت گرم خانوم هنرمند و کدبانو👌🏻ترنج مهمون نمیخ ...

😘🥰😍

چرا عزیزم‌ بیا قدمت رو چشمام🥰🥰😍😍🫂🫂 بیا دختر من شو😁

2810