من همیشه برای مدرسه کفش جدا میگیرم و کفش اسپرت و تابستونه و بوت هم جداست تا مدرسه
ولی حس میکنم این رو مخه که بچه ها را دیدم عید که کفش میگیرن میپوشن توی مدرسه و بیرون و همه جا تا سال بعد مثلا طرف وضعشم بد نیستا ولی کلا مت این رفتار روی مخمه
فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا میگم که اصلا عیب نیست. این که مجبور باشی همیشخ دستدو بپوشی درک میکنم که باحال نیست انا صرف دست دو پوشیدن عیب نیست. امروز شرایط شما اینجوریه شاید اینده متفاوت باشه❤️
کلا میگم که اصلا عیب نیست. این که مجبور باشی همیشخ دستدو بپوشی درک میکنم که باحال نیست انا صرف دست د ...
انشالله عزیزم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من هرسال مث شما زیاد میگرفتم دیدم انقد کفش میمونه براشون تنگ میشه .همون یدونه میگیرم هروخ کهنه شد یکی دیگع
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
عزیزم بعضی بچه ها وقتی کفش نو میخرن فقط همونو میپوشن یکیش دختر من به ندرت پیش میاد قبول کنه کفشهای قبلشم بپوشه منم دیگه بچه دوممه تجربه ام میگه بچه رو نباید اذیت کرد هر جور راحته بزارین باشه عمربچگی حیلی کوتاهه
عید یه جفت.اول پاییز یه جفت برا زمستونم که بوت میگیرم براش
یموقع یه کفشی جنسش خوب نباشه زود وابره یه جفت اضافی هم میگیرم .ولی خودم زیاد کفش نمیگیرم کفشام سالم میمونن همیشه دلم نمیاد الکی بگیرم تو این گرونی
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
این فرهنگ باید جا بیوفته که راحتی شخص اولویته اما عمدتا بخاطر مثلا تفکرای از این قبیل ممکنه رویه شما رو در پیش بگیرن
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
من با وجودیکه خدا زیادتر از حد بهم داده و الحمدالله نیاز مالی ندارم، ولی سالی نهایتا دو جفت کفش برا بچه هام میگیرم چون خوشم نمیاد درگیر ظواهر و... باشن و همچنین اسراف بشه عوضش خیلی هزینه برای کلاسهای آموزشیش و اینا میکنم در واقع وسواسم رو درسشه و ورزشش
فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷