2777
2789
عنوان

شما برای بچه هاتون سالی یه جفت کفش میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست
خب چه کاریه کفش واسه پوشیدنه دیگه میخواد بمونه کوچیک بشه بزار تو مدرسه بپوشهمثلا بوت میگیری بزار بپو ...

من خودم معتقدم یکی دوتا مدل کفش فقط مال مدرسه باشه که فقط مخصوص اونجا باشه.بقیه را هم در طول روز و بیرون میپوشه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
انگار مسابقه اس هر کی بیشتر بخره تشویق میشه لباس و کفش بسته به نیاز و بودجه باید تامین بشه مثلا من ب ...

شکر خدا ب حرف دیگران زندگی نمی کنم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونکه همون شخص چیزی گفت که دوس نداشتم میدونی من یه مدت ناخنم رفته بود توی گوشت و نمیتونستم کفش بپوشم ...

شما اینجا کل آدمهای دیکه رو اتتقاد کردی نه یک فرد خاص رو

حسادت و رفتار زشت دیگران رو مخ هست  ولی کفش خریدن نخریدن چی پوشیدن راستش مسخره اس 

من اصلا نمیفهمم کی چه کفشی پوشیده حتی

انگار مسابقه اس هر کی بیشتر بخره تشویق میشه لباس و کفش بسته به نیاز و بودجه باید تامین بشه مثلا من ب ...

کسی که یکجایی منو به تمسخر بگیره و الکی پشت سرم حرف بزنه منم نقد میکنم ازش.شرایط هرکس متفاوته 

جواب اکثریت برام مهم بود

من خودم معتقدم یکی دوتا مدل کفش فقط مال مدرسه باشه که فقط مخصوص اونجا باشه.بقیه را هم در طول روز و ب ...

من اینجوری خوشم نمیاد میگم هم کفش هم لباس رو هروقت هرکدومو دوست داشتی بپوشی

مثلا بوت خب فقط واسه خوشگلیش که نیست وقتی برف و بارون باشه باید پوشید حالا چه مدرسه باشه چه جاهای دیگه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه خیلی رو مخته شما حساب کن خوشحالم میشیم..

حتما 

اگه پیام هام را بخونی مشکلم با اون فرد را متوجه میشی

پسر من کفش خراب نمیکنه سالم نگه میداره تا زمانی ک کوچیک بشه

بله ولی  دیدی خط می افته کفشا انگار یه لایه از پوستش میره اونجایی که تا میشه من سر همین موضوع چند تا کفش نو را انداختم دور که اینطوری شده بود با اینکه ارزون نگرفتم

بله ولی دیدی خط می افته کفشا انگار یه لایه از پوستش میره اونجایی که تا میشه من سر همین موضوع چند تا ...

من یه بار فقط چند جفت کفش گرفتم دیدم فقط یه مدلش پوشیده میشه اون یکی ها کوچیک شدن دلم سوخت پسرم گیر داد اون مدلی ک خودش انتخاب کرد 

الان بچه ها تو سن رشد هستن زود زود کفش براشون کوچیک میشه  

ولی خب حرف شما هم بد نیست عزیز دلم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اون یه نفرو مسخره کرده تو یه ملتو کارتو بدتره که..!!

من گفتم روی مخ منه آقا اصلا این یه نوع وسواسه من نگفتم چقدر بی لول هستن یا .... که توهین محسوب بشه و منطقی نباشه من نظر شخصی را گفتم

کسی که یکجایی منو به تمسخر بگیره و الکی پشت سرم حرف بزنه منم نقد میکنم ازش.شرایط هرکس متفاوته جواب ا ...

نقدو باید به همون شخص بگی نه تو سایت عمومی ک از تمام اقشار توش عضو هستن 

من خیلی خانواده هارو سراغ بخاطر شرایط زندگیشون همون سالی یه بار دم عیدم با بدبختی یه دست لباس برا بچه هاشون میخرن 

بخدا به اندازه کافی گرونی کمر مردمو شکونده شما دیگه ننداز تو دور باطل چشم و هم چشمی و تجمل

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر در پول و آرامش غرق باشیداز محیط های آرایشگری نگذر درآمد خوبی داره شغل خوبی ...

ممنونم گلم انشالله همه ی هموطنانم

خدا هیچ مادری و شرمنده بچه هاش نکته

عزیزم مچ دستام نیازبه عمل دارنددیسک دارم متاسفانه نمیتونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم امیدوارم هرچه زودتر در پول و آرامش غرق باشیداز محیط های آرایشگری نگذر درآمد خوبی داره شغل خوبی ...

ممنونم گلم انشالله همه ی هموطنانم

خدا هیچ مادری و شرمنده بچه هاش نکته

عزیزم مچ دستام نیازبه عمل دارنددیسک دارم متاسفانه نمیتونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2810