2777
2789
منظورم از دخالت خانواده دختر هم هستبخشی از شکست خودم تقصیر خواهر خانم و مادر خانم بود

باورتون میشه خانوادم هیچی نگفتن تاحالا یکسال ونیم بلاتکلیفم ارباریچیزی میگن تاامروز ک گفتم گفتن طلاقش بده بابام عصبی سده وگرنه کاری نداشته دخالت نکرد

باورتون میشه خانوادم هیچی نگفتن تاحالا یکسال ونیم بلاتکلیفم ارباریچیزی میگن تاامروز ک گفتم گفتن طلاق ...

اینی ک بابات بهشون گفته خوبه

این نشونه اینه ک شما بی کس نیستی

منظورم حرف بردن و اوردنه 

اقا هستم . راننده پروفایلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینی ک بابات بهشون گفته خوبهاین نشونه اینه ک شما بی کس نیستیمنظورم حرف بردن و اوردنه

اصلا اصلا خداشاهده ی کلمه اززندگیموتاحالا نگفتم ولی دیدم شوهرم عادت کرده همه چیومیگ خانوادس دارن سواستفاده میکن منمب بابام گفتم

تاپیکاتو دیدم عزیزمشما خیلی باهم مشکل دارینکاش زیاد دقت میکردی تو ازدواجتمخصوصا ک دومیشه

عزیزم دیگ نمیتونم خودموسرزنش کنم اونفدردغدعه دارم ک دارم دیوونه میشم

اصلا اصلا خداشاهده ی کلمه اززندگیموتاحالا نگفتم ولی دیدم شوهرم عادت کرده همه چیومیگ خانوادس دارن سوا ...

خوب کردی ب بابات گفتی

اینقد هم مظلوم نباش

خودتو جم کن

قوی باش

اقا هستم . راننده پروفایلم
منم ب مدت سه سال با نامزدم قهر بودیم تا پای طلاق هم رفتیم ولی من صبر کردم خیلی سخت بود یه سال ب سختی ...

تو اون سه سال با نامزدتون تلفنی هم ارتباط داشتیم سراغتونو میگرف یا کات کامل بودین عزیزم؟

تو اون سه سال با نامزدتون تلفنی هم ارتباط داشتیم سراغتونو میگرف یا کات کامل بودین عزیزم؟

ببخشید عزیزم اشتباه تایپی بود، سه سال نبود یه سال بود، نه اصلا هیچ ارتباطی نداشتیم کامل کات بودیم خانواده ها هم اصلأ ارتباطی نداشتیم، تو اون یه سال وضعیت خیلی خراب بود آخه قبلش نامزدم تو کارش ورشکست شد و سرمایه اش رو از دست داد اوضاع روحی خوبی هم نداشت ، دیگ بعد یه سال تلاش کردو اوضاع ک‌خوب شد اومد پیشم

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
خب چرا ارتباط تلفنی باهاتون نگرفت تو اون یه سال

خب ایشون اولش گفت ک‌بهتره جدا بشیم ب درد هم نمی‌خوریم من الان هیچی ندارمو‌ خلاصه دلخوری پیش اومد بحث کردیم خانواده در اطلاع بودن ، بابام گفت صلاح اینه یه مدت ازش دور باشی تا خودش رو و راهش رو پیدا کنه 

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
خب ایشون اولش گفت ک‌بهتره جدا بشیم ب درد هم نمی‌خوریم من الان هیچی ندارمو‌ خلاصه دلخوری پیش اومد بحث ...

ماهم الان حدود ۲ماه باهم درتماس نیستیم البته من عروسی کرده بودم ولی الان که دیدم شوهرم اینطوره خودمم واسه جدایی مشتاق شدم وقتی یادش رفته تو این دوماه زن داره

ماهم الان حدود ۲ماه باهم درتماس نیستیم البته من عروسی کرده بودم ولی الان که دیدم شوهرم اینطوره خودمم ...

مشکل شما سر چی بود عزیزم، 

2810