2777
2789
اتفاقا خود بیکارشه از وقتی من به دنیا اومدم این تو سایت ول میچرخه هنوزم بیخیال نشده😂

عجب 

پس دردش چیه ول کن نیس همش میره تو ناشناس اینو اون ،اگه راس میگه یبار عضو شه بیاد توضیح بده دیگه

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
عجب پس دردش چیه ول کن نیس همش میره تو ناشناس اینو اون ،اگه راس میگه یبار عضو شه بیاد توضیح بده دیگه

یه درصد فکرکن اون عضو نباشه اتفاقا همونموقع هم شک داشتن این کاربری خانوم هم داره😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ❤️.....حالا نمیگم کلا هم کلام نمیشم ولی واقعا نمی‌پسندم دوست ندارم بعضیا احترام میذارن بع ...

جووون چیشده

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

یه درصد فکرکن اون عضو نباشه اتفاقا همونموقع هم شک داشتن این کاربری خانوم هم داره😂

کم کم دارم شک میکنم به وقیح 🥸

نکنه این اونه 

یا اون اینهههه 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

نوش جونترژیم گرفتی ؟🤣 ، وای ژریم خ سخته😭

اره سخت نیست چون کلا ادم شکمویی نیستم ولی نمیدونم چراکم نمیکنم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

دقیق یادم نیست فکرکنم تو گوگل سرچ کنی بیاد عکسشعکس این پسرای خوشگلو گذاشته بود حالا خود طرف شبیه در ...

به قول این بچه دهه هشتادیا 

او شتتتتتتتت شتتتتت شتت💔😑😂😂

2810