2777
2789
سلام عزیزم😘♥️اخه تو ناشناسم چن تا پیام دیدم با چند تا شات التماسای دنیارو دیدم که این جوانمردم اصلا ...

اره  ادم حسابش نمیکرد چون خوشش نمیومده ازش 

اوناییو که دوست داشته هیچ وقت نه خودش نه اونا علنیش کرذن

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@1090_mahpishony ایدا خاککککککککککککساعت4ونیم زیست دارم کلاسیادم نبودددددددددطاها پارم میکنههههههه

وای بچم😂🤣

طاها نه ، آقا طاها😌🤣

الان شروع شده..😔😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

این جوانمرد اون زمان که حضور مردای خواجه تو نینی سایت مد نبود ماشالا سنبل خانی بود واسه خودش

یه عکس هم گذاشته بود پروفش همه توهم میزدن عکس خودشه فکرمیکردن چه پسر شاخیه حالا قیافه اصلیشو میدیدی وحشت میکردیا😂

عجب 🤔 من همش چند روزه ذهنم درگیربود💔😂

😂😂😂 کاربرای مرد اینجارو اصلا باور نکن مخصوصا اونایی که خیلی خودشونو مقید نشون میدن 

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
فقط دنیا نبوده حرمسرا داشته چند سال پیش رو یکی از کاربرای خانوم که واقعا زیبا بوده کراش میزنه عکسشو ...

بعضی کاربرای اینجاهم یه چیزیشون میشه ها اخه مرد نی نی سایتی کراش زدن داره یعنی من قسم میخورم همون ادمو تو خیابون میدیدن از کنارشم رد نمیشدن بعد اینجا پاچه خواری اینارو میکنن اه اه

😂😂😂 کاربرای مرد اینجارو اصلا باور نکن مخصوصا اونایی که خیلی خودشونو مقید نشون میدن

اکثرا کاربرای خانومارم باور نمیکنم چه برسه به مردا ،والا کم زخم نخوردیم اینجا💔😂😂

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
2810