2777
2789
دقیقا منم حوصله بحث با کسی ک یاد نگرفته تا جایی ک ازش نظرنحواسن چیزی نگرو ندارم

وقتی تاپیک زدی یعنی نظر میخوای

اون نظر هم ممکنه انتقاد باشه

پس انتقاد پذیر باش 

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی تاپیک زدی یعنی نظر میخوایاون نظر هم ممکنه انتقاد باشهپس انتقاد پذیر باش

انتقاد در راستای تاپیک

ن در راستای چیزایی ک مربوط ب بقیه نی

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

اخه کدوم احمقی مردای تو سایت زنونه رو مرد حساب میکنه 😑😑😑

خواجه ی حرم سران😂😂 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

اون سالا ک جوانمرد فعالیت میکرد من خاموش میخوندمم

بعد اون دنیا همسرم و دختر لاکچری۲۰ و دوتا خواهر دیگه بنده خدا داستان براش درست کردن و تعلیق شد

بعید میدونم این جوانمرد باشه

او در بر و ایام به کام است...
علی خان رو میگید؟یا بندرعباس؟

سلام اپرای عزیز

شبتون بخیر و نیکی🌿

ازتون یه راهنمایی میخوام🙏ممنون میشم اگه اطلاعاتش رو دارین راهنماییم کنید 🙏🙂

با یه مبلغی مثل ۸۰ میلیون چه سرمایه گذاری ای انجام بشه بهتره؟

طلا، دلار و....

یا چه بانک هایی سود بانکی و تسهیلات وام بهتری دارن؟؟

خانم شما از نظرم باشخصیت بودین بعیده این حرف البته تا حدودی درسته ولی یه درصد کمی اتفاقی یا یه دلایل ...

بهتره دوباره پست منو بخونید. چون من نوشتم مخاطبم اونایی هستن که وابسته یا عاشقِ یه شخصیت مجازی میشن نه خود اون شخص که از قضا معلومه خیلی هم متوهمه و کلاً تو یه دنیای دیگه سیر میکنه واسه خودش.

و در جواب خط اول حرفتون باید بگم که هیچوقت با دیدن یه پست از کسی کلا دربارش هیچ فکری نکنید وقتی شناختی ازش ندارید حالا چه من چه هرکس دیگه.😊

آبان تموم شد، امیدوارم بخشي از آذرت باشم.🫧🌱