2777
2789
خب اگر این هزینه که صرف اونها شده، در واقع صرف بیرون بردن جنگ از ایران بوده باشه چی؟یه چیزی بگم فقط ...

حتما گوش میدم ،اما خوب الان هم که داره جنگ میشه ..پس نتیجه اون همه خرج چی شد ؟اون همه خرج حماس و حزب الله شد الان نتیجه اش چی شد ؟؟همش دود شد رفت هوا که ..بخاطر انرژی هسته ای سال ها داریم تحریم میشیم حتی نتونستن برا تولید برق هم استفاده کنند ..نه بزرگوار کلا این مسیر اشتباه بود ..بی‌کفایت ترین مسئولان تاریخ ما داریم ..کشوری با این همه ثروت و منابع کارش به جایی رسیده روزی دو ساعت قطعی برق داره چرا ؟؟؟چون فکر این روزا رو نکرد ..فقط دلش خوش بود هرچی پول هست خرج همون لبنان و یمن و فلسطین و عراق بشه ..پس طبیعیه که ما بیزار باشیم ازشون  ..دین و دنیای ما مردم نابود شد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه لحاظ میگین وعده ی صادق باعث جنگ داخلی میشه؟

تو اخبار نشون میده اسرائیل میگه اگه این بار بزنید , جنگ خیلی بدی راه ميندازم تو ایران

آمریکا و انگلیس هم گفتن ما این بار حمایت نظامی میکنیم اسرائیل رو , اگه ایران بزنه

ی جورایی جنگ جهانی راه میفته ..دیگه مثل دفعه های قبل نیست .  یکی اون بزنه یکی ما بزنیم

از چه لحاظ میگین وعده ی صادق باعث جنگ داخلی میشه؟

۴۵ سال سیاست مسئولین نه صلح نه جنگ با اسرائیل و آمریکا بوده ..اما بعد از ۷ اکتبر معادلات تغییر کرده ..الان یا باید مستقیم بجنگه و بقول خودشون زورشون بزنن اسرائیل محو کنن..یا باید صلح کنن ..که در هر صورت باخته ..

تو اخبار نشون میده اسرائیل میگه اگه این بار بزنید , جنگ خیلی بدی راه ميندازم تو ایرانآمریکا و انگلیس ...

امیدوارم خداوند خودش راه درست رو به ما نشون بده 

ولی به شخصه دعا میکنم اسرائیل به هر نحوی نابود بشه 

۴۵ سال سیاست مسئولین نه صلح نه جنگ با اسرائیل و آمریکا بوده ..اما بعد از ۷ اکتبر معادلات تغییر کرده ...

امیدوارم اراده ی خداوند به نابودی اسرائیل باشه دوست عزیز 

و خودش قدرت لازم رو به کشور ما بده 

امیدوارم کشورمون از شر جنگ و خونریزی به دور باشه ..

یه چیزی بگم دوست عزیز 

درباره ی قوم بنی اسرائیل 

میدونین در احادیث اومده ماجرای بنی اسرائیل نعل به نعل برای امت پیامبر اتفاق میفته 

(برای تمام صحبتهام میتونم سخنرانی هایی رو به عنوان منبع معرفی کنم)

این قوم وقتی به دروازه ی ارض مقدسه رسیدن، دقیقا همونجا به حضرت موسی گفتن تو و خدات برین بجنگین 

من به جد اعتقاد دارم ما به  دروازه ی ارض مقدسه رسیدیم که کنایه از حکومت جهانی هست

اگر واقعا لازم باشه بجنگیم و بجاش فرار کنیم، به عذاب همین قوم دچار میشیم 

۴۰ سال دربدری در بیابانها...

اگر عقب بکشیم به عذاب بدی دچار میشیم دوست عزیز 

ایمان دارم و الا چه کسی به جنگ علاقه داره

فقط درمورد حرفهام فکر کنین 

و اگر خواستین منبع معرفی میکنم خدمتتون

2810