یه چیزی بگم دوست عزیز درباره ی قوم بنی اسرائیل میدونین در احادیث اومده ماجرای بنی اسرائیل نعل به نعل ...
بزرگوار من نمیگم حرف های شما اشتباه هست یا غلطه ..شما بهشون اعتقاد داری..اما میدونی من چی میگم ؟من میگم ما فقط میخواستیم زندگی کنیم ..ما فقط میخواستیم وقتی شب میخوابیم صبح بیدار میشیم استرس کرایه خونه و تورم و دلار و ..نداشته باشیم ..ما فقط میخواستیم اینقدر استرس و دغدغه بی پولی نداشته باشیم ..اینقدر حسرت به دلمون نمونه ..اینقدر افسرده و خشمگین نباشیم ..این زندگی از ما دریغ شد .اگر پیامبر راضی بوده که ما همش در رنج و عذاب باشیم و ثروت ملی مون خرج اون ها بشه که نجات داده بشن ..دیگه چه میشه گفت ..من به خدا و قیامتش اعتقاد دارم ..خدا از حق خودش میگذره اما از حق الناس نه ..تا قیام قیامت حق الناس به گردن این مسئولین هست..تقاص پس میدن ..چون هم دنیای مارو خراب کردن هم آبروی دین رو بردن ..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جنگ فرق داره واقعاحالا اگه اونا جنگ نداشتن بله نیازی نبود اصلا بهشون کمک شههر جا جنگ باشه بیماری و ق ...
بله خودم به شخصه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم که بهشون چه ظلمهایی میشه ولی شرایط کشورم بیشتر ناراحتم میکنه.وقتی میبینم بچه ای که باید سرکلاس درس باشه تا کمر تو سطل زباله ست دلم میشکنه از دلسوزی بیجا