2777
2789

یکی باهامون قهره هر کاری هم کردیم آشتی نمیکنه کاری هم نکردیم نمیدونم تو ذهنش چی میگذره ولی من بهش احتیاج دارم راه حلی دارید ازخر شیطون پیاده بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تواین فازا نیست که هدیه قبول کنهاصلا بدجور کینه ای هست

براش یک کیک بستنی یا هرچی دوست داره سفارش بده که خوشحالش کنی و بگو برای آشتی کنون گرفتی

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین❤️از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.

شاید متوجه شده که از روی احتیاج میخوایش

نه من خودم الان برای اینکه بقیه میپرسن نمیخام بیرون بدونن ازما ناراحته میخام اشتی کنه همین برای اینکه بقیه سواستفاده میکنن

براش یک کیک بستنی یا هرچی دوست داره سفارش بده که خوشحالش کنی و بگو برای آشتی کنون گرفتی

اصلا ازهذیه و این چیزا خوشش نمیاد قبول هم نمیکنه حالا مارو میبینه اخم میکنه کا ی هم نکردیم نمیدونم چی توذهن خودش ساخته و پرداخته

اصلا ازهذیه و این چیزا خوشش نمیاد قبول هم نمیکنه حالا مارو میبینه اخم میکنه کا ی هم نکردیم نمیدونم چ ...

خب از خودش بپرس سلام علیک کن و دلیلسو بپرس بگو آیا کاری کردیم که دلخور شدی؟؟ لگو رفع و رجوع کنیم

خب از خودش بپرس سلام علیک کن و دلیلسو بپرس بگو آیا کاری کردیم که دلخور شدی؟؟ لگو رفع و رجوع کنیم

حرف نمیزنه باما بقیه هم پرسیدن یه مشت حرف بی ربط تحویل میده همه هم میدونن بهونس نمیدونم چیزخورش کردن یا چی 

میگی کینه ایه،پس بیخودی خودتو کوچیک نکن بدتر دور بر میداره، جالب اینکه میگی کاری نکردین و بی علت باهاتون قهر کرده ، دوست نداره باهاتون در ارتباط باشه، بقیه هم بفهمن مگه واسه مردم زندگی میکنی

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

وای این مدل ادما هرچی بری سمتشون بدتر زده میشن ازادما چون کینه ای هستن منم یکیو داشتم اینجور ولش کردم خلایق هرچه لایق

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
میگی کینه ایه،پس بیخودی خودتو کوچیک نکن بدتر دور بر میداره، جالب اینکه میگی کاری نکردین و بی علت باه ...

اخه ادم دوست و دشمن داره یه مراسمی چیزی میشه نمیاد همه میپرسن چی جواب بدم

چندنفرهستن الان تو دلشون عروسیه واین منوناراحت میکنه

وای این مدل ادما هرچی بری سمتشون بدتر زده میشن ازادما چون کینه ای هستن منم یکیو داشتم اینجور ولش کرد ...

بدی کاراینجاس ادم نزدیکه نمیشه ولش کرد ولش هم کردیم بدترشد

2810