2777
2789

اصلا برام مهم نیست ..همشون فدای ایران و ایرانی ..دم عربستان هم گرم که بفکر رفاه و آسایش مردم خودش هست ..نه مثل مسئولین ما که با سرمایه ملی که حق ما مردم ایران است رو خرج لبنان و یمن و فلسطین و عراق و ..می‌کنه ..البته که پول ایرانی خوردن نداشت ..دارن جوابش میبینن..

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است..سختی اونجا میفهمی که زن یا مردمسن برای یه لقمه نون صبح تا ش ...

دنیا کوتاهه و هممون رفتنی بخاطر شکم و لقمه نون حاضرید کودک یا مسلمون دیگه ای زیر بمب و موشک و خمپاره شب رو گرسنه سپری کنه ؟ 

اینجور قیاس کردن ها درست نیست شما شرایط آرام و صرفا گرانی رو با اون شرایط جنگ زدگی و وحشتناک یکی میدونی 

کمک کردن به مظلوم چه منافاتی با کمک به فقرای کشور خودمون داره؟ 

چرا هم از اونا دستگیری نشه هم ب فقرای خودمون کمک نکنیم؟

کمک ها مردمیه 

شک نکن این مردمی ک اینجوری با مظلومیت مردم یک کشور دیگه همدردی میکنن برای فقرای کشور خودمون هم تلاش میکنن کمک میکنن

🍉🇵🇸 free Palestine 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا برام مهم نیست ..همشون فدای ایران و ایرانی ..دم عربستان هم گرم که بفکر رفاه و آسایش مردم خودش هس ...

انسانم آرزوست 

با همین کامنتت همه چی روشن شد عزیزم 

نیاز ب ادامه ی بحث نیست 

شما از همونایی ک میگن دین فقط انسانیت؟ 

انسانییت مرز نمی‌شناسه رنگ و نژادم نمی شناسه 

وظیفه ی شرعی مسلمان ها هست همگی  در این شرایط پشتیبان مردم جنگ زده ی فلسطین لبنان باشن و کمک کنن ک الحمدالله همین اتفاق داره میوفته

🍉🇵🇸 free Palestine 

اصلا برام مهم نیست ..همشون فدای ایران و ایرانی ..دم عربستان هم گرم که بفکر رفاه و آسایش مردم خودش هس ...

این اظهار نظر خیلی بی رحمانه س🙁

اگر به فرض شما جای مردم یمن بودید واقعا چه حسی بهتون دست میداد اگر یک نفر همچین نظری راجع به درد شما میداد؟

دنیا کوتاهه و هممون رفتنی بخاطر شکم و لقمه نون حاضرید کودک یا مسلمون دیگه ای زیر بمب و موشک و خمپاره ...

خوب کی گفته ما باید ناجی اون ها باشیم ؟؟به قیمت اینکه اونهارو نجات بدیم خودمون فقیر و بدبخت شدیم ..بعدم پول بیت المال بود که حق ما مردم ایران است ..اگر فقط یک نفر راضی نباشه اون پول حرومه ..

دنیا کوتاهه و هممون رفتنی بخاطر شکم و لقمه نون حاضرید کودک یا مسلمون دیگه ای زیر بمب و موشک و خمپاره ...

اصلا تو کتم نمیره وقتی مردم مملکت خودم سخت ترین روزا رو میگذرونه به یه کشور دیگه کمک کنم.همون نانسی عجرم برای چند دقیقه اجرا۸۴میلیارد تومن پول گرفته بره برای مملکتش دل بسوزونه کمک کنه

اگر خوشبختی این دلقک بازیا و زیر پا گذاشتن حرمت کعبه و ساخت کاباره است بزار بدبخت خطاب بشیم اوکیههمی ...

منبع خبرتون که گفته جنیفرلوپز روی ماکت کعبه رقصیده رو عوض کن

همچین چیزی نبوده همه جا هم گفتن

بداهه،مثل ادامه شعر.
این اظهار نظر خیلی بی رحمانه س🙁اگر به فرض شما جای مردم یمن بودید واقعا چه حسی بهتون دست میداد اگر ی ...

ببین می‌دونی مشکل شما کجاست ؟اینکه فکر میکنید باید دنیا رو نجات بدید  با همین طرز فکر شما جماعت ۸۰ میلیون به فلاکت کشیدید ..مگه ما مسئول مردم یمن هستیم ؟؟؟چرا همش با بدبخت ها باید مقایسه بشیم ؟چرا با کشورهایی که مردمش رفاه و آرامش دارن مقایسه نشیم؟؟به ما چه که یمن و فلسطین و لبنان دارن چکار میکنند ..مسئولین وظیفشون سرمایه ملی خرج کشور خودمون کنن ...ما مسئول نجات دادن هیچکی تو دنیا نیستیم ..

انسانم آرزوست با همین کامنتت همه چی روشن شد عزیزم نیاز ب ادامه ی بحث نیست شما از همونایی ک میگن دین ...

شما دم از انسانیت نزنید که مردم خودت دارن زیر بار تورم له میشن صدات در نمیاد ..دلت خوش کردی به لبنان و یمن و فلسطین ..اگر پولی هست اول اول اول باید خرج مردم ایران بشه ..بازم میگم همشون فدای ی تار موی ایران و ایرانی ..

بخاطر شکم و لقمه نون؟

مگه این دنیا دیگه چی داره که یه بچه سرشو بکنه توی آشغال بخاطر همون لقمه نون ؟ چی داره که بچه سر پناهی برای زندگی نداره باید توی چادر و.. بخوابه؟ چی داره که بچه حتی یه کفش نداره؟

کسی مخالف کمک نیست ولی اول خودمون بعد دیگران

بداهه،مثل ادامه شعر.
ببین می‌دونی مشکل شما کجاست ؟اینکه فکر میکنید باید دنیا رو نجات بدید با همین طرز فکر شما جماعت ۸۰ م ...

من فقط میگم ممکن بود الان بین ایران و عربستان جنگ باشه 

و باور کنین اگر یه کشور به ما کمک میکرد همین مردم یمن بودن 

باور کنین من تا اونجایی که بتونم به مردم کشورم کمک میکنم 

ولی توی همین سایت بخاطر دفاع از فلسطین کاربرهایی بهم فحش های جنسی دادن که تا بحال به عمرم نشنیده بودم، بعید میدونم همچین ادبیاتی مال کسی باشه که ذره ای به فکر مردم کشورش باشه 

فحش هایی دادن که مخالفانم ازم دفاع کردن 

من فقط میگم ممکن بود الان بین ایران و عربستان جنگ باشه و باور کنین اگر یه کشور به ما کمک میکرد همین ...

بازم میگم اول ایران و ایرانی ..اون پولی که ۴۵ سال خرج اونجا شد حق ایران و ایرانی بود ..اگر به اسلام معتقدی اگر دین داری باید بدونی سرمایه ملی یک کشور باید اول خرج مردم خودش بشه ..یک نفر اگر راضی نباشه که خرج بقیه کشورها بشه حرومه تا قیامت ..منم از فلسطین و یمن و لبنان بیزارم ..می‌دونی چرا ؟چون هر دفعه اخبار گوش دادم یا تلویزیون روشن کردم هیچکس درد ایران و ایرانی نداشت ..فقط اون کشورها ..خوب جمع کنید برید همون لبنان و یمن ..نمیشه که ثروت ملی مارو خرج اونها کنید مارو تو فلاکت نگه دارید بعد توقع داشته باشید از این کشورها خوشمون هم بیاد ..

بازم میگم اول ایران و ایرانی ..اون پولی که ۴۵ سال خرج اونجا شد حق ایران و ایرانی بود ..اگر به اسلام ...

خب اگر این هزینه که صرف اونها شده، در واقع صرف بیرون بردن جنگ از ایران بوده باشه چی؟

یه چیزی بگم 

فقط میخوام معرفی کنم اگر خواستین گوش بدین بهش 

یه سخنرانی هست به نام "عنصر جهادی جهانی" از آقای امینی خواه. قسمت ۶ امش توضیح میده که سه تا جاسوس انگلیسی چطور مساله ی ایجاد مرز رو در جهان اسلام پایه گذاری کردن و به چه نیتی.

فکر نمیکنم پشیمون بشین از شنیدنش🙏

خب اگر این هزینه که صرف اونها شده، در واقع صرف بیرون بردن جنگ از ایران بوده باشه چی؟یه چیزی بگم فقط ...

عزیزم از این توهم بیاید بیرون 

هیچ کشوری ب ایران کاری نداره

مگه ایران سیخ بزنه ب اون کشور ک در اون صورت حق داره اون کشور بخواد جنگ راه بندازه .. ک این اتفاق هم ب زودی داره میفته و داخل کشور جنگ خواهیم داشت 

2810