2777
2789

اگه خودت بلدی سعی کن با گفتن تو شرایط مختلف بهش یاد بدی

یادمه وقتی ما تو دوران نامزدی بودیم شوهرم محبت کلامی نداشت ولی محبت فیزیکی داشت و تند تند بغل یا بوس میکرد بیشتر اوقات هم گاز میگرفت😂

حالا من برعکس محبت کلامیم بیشتر از محبت عملیم بود

اما بعد ازدواج که من به محبت های کلامیم ادامه دادم اونم به مرور از من یاد گرفت و اون کلماتی که من استفاده کردمو استفاده میکنه و من هم محبت عملیم بیشتر شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغه گاگول ترین مردها هم محبت کردن بلدن ولی زرنگن محبت نمیکنن زن‌مررو نشه اینو مردا بهم اموزش میدن ...

افرین درست میگی 

جالب اینجاس ب زن خودشون محبت نمیکنن ولی ب زنا و دخترای دیگه عشق میدن  و از دروع هم شده تو چت و تماس همچی جمله هایمحبت امیز میزنن ک آدم قلبش میگیره 

من پیامای شوهرمو ب یهخانم کثافتکار دیدم قلبم داغون شد تو عمرش ب من یه پیام نداده  ولی ساعتها با اون چت کرده 😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من خودم تو فامیل زیاد دیدم مرد هایی که محبت کردن بلد نیستن

نگو بلد نیستن بگو موذین ادای نابلدها رو در میارن 

من‌باور نمیکنم مردی که تو جامعه کار میکنه همچی‌بلده فقط نفعش تو اینه بگه بلد نیستم 

حتی مردا انقدر موذین وقتی کار خونه بهشون‌میدی یسریشون از قصد کار خرابی میکنن‌زنشون بگه بلد نیست کاری بهش ندن

زرنگن موذیانه رفتار میکنن

افرین درست میگی جالب اینجاس ب زن خودشون محبت نمیکنن ولی ب زنا و دخترای دیگه عشق میدن و از دروع هم ش ...

میگم‌که مردا بلدن خوب هم بلدن ولی موذین 

هی زنا بیشعوری و سمی بودن مردهارو توجیح میکنن 

مردسالاری بنفعشه زنا تو این جهل بمونن بنفع مرداس زنا متوجه مسائل نشن 

نگو بلد نیستن بگو موذین ادای نابلدها رو در میارن من‌باور نمیکنم مردی که تو جامعه کار میکنه همچی‌بلده ...

الان این خانم کاربری هم که میگه بلد نیست دروغ میگه ؟ 

دروغه گاگول ترین مردها هم محبت کردن بلدن ولی زرنگن محبت نمیکنن زن‌مررو نشه اینو مردا بهم اموزش میدن ...

محبت رو خدا از ازل تو وجود همه ادمها چه مرد چه زن به یک اندازه نهاده  

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

اره همسر شوهرم یعنی من بلد نیستم محبت کنم 😐. شوهرم اذیت میشه میگه انگار با یه مرد ازدواج کردم. احسا ...

شوهرت چرت میگه که حس بی ارزشی بهت بده بگو منم از تو حس مردونگی نمیگیرم چه زرنگه شوهرت کارشو خوب بلده 

بتو حس بی ارزشی میده خودش با ارزش میکنه فردا میگه تو کی‌بودی گرفتمت خودشیفته و موذیه

نگو بلد نیستن بگو موذین ادای نابلدها رو در میارن من‌باور نمیکنم مردی که تو جامعه کار میکنه همچی‌بلده ...

آخه مرد سالاری که بیشتر مربوط به حق و حقوق خانم هاست که پایمال میشه

ولی خب بعضی مرد ها هم هستن خوب زبون میریزن ولی در عین حال خیانت هم میکنن یعنی این زبون ریختنه و محبت کردن برای همه هست

اره همسر شوهرم یعنی من بلد نیستم محبت کنم 😐. شوهرم اذیت میشه میگه انگار با یه مرد ازدواج کردم. احسا ...

بگو منم حس میکنم با ی زن ازدواج کردم خفه خون میگیره هی تحقیرت نمیکنه توام باورت بشه 

کدوم‌مرد پریود میشه یا حامله میشه 

اه اه شگردای کثیف مرداس روی زنا اجرا میکنن که زن همیشه درگیر و افسرده مرد باشه

2810