2777
2789
عنوان

برنامه بدنسازیمو فرستادم واسه پیج بدنسازی گف بنداز دور

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 50 پست
ببینم برنامتو.اتفاقا درستش اینه کمتر از هالتر و دمبل استفاده کنید چون ب بدن ضرر میزنه علمیش اینو میگ ...

فعلا بیرونم میفرستم تا ببینید . همش حرکاتی هست که روی زمینه یا دمبل باید بزنیم منظورم از کف زمین همین بود   یعنی از دستگاه استفاده نمی‌کنیم نهایت یک یا ۲ تا. یک روزم کلا هوازی که اصلا دستگاه نداره . من فعلا لاغری و کاهش وزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالااا ۸۰ کیلو😂 من ده کیلو میزنم😂 البته به توانایی هم بستگی داره خودم ۴۵ کیلوام نمیشه انقد سنگین ...

نه به مروز زیاد کردم از هالتر خالی شروع کردم هر دفعه ۱۰ کیلو اصافه کردم سر ۴،۵ ماه ۸۰ کیلو میزدم ،شما وزنت کمه همون هالتر خالی بزن فعلا تا برات سبک بشه هردفع ۵ یا ۱۰ کیلو اصافه کن،کمربند هم ببند حتما

2805
باز کردم بازم ب سختی مشخصه

به درد میخوره برنامش اصلا تازه شروع کردم ۳ جلسه رفتم فردا جلسه چهارم من اضافه وزن زیادی دارم ۱۴ کیلویی میشه البته کم خوری هم میکنم زیر هزار میخورم . میخوام‌ببینم برنامش خوبه یا نه

2810