امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه هیچی نمیشه فقط فشار بهشون نیاری که پودر میشن تو همون ظرف خودشون آب مقطر خودشونو بریز بزار تا فردا برای اینکه خشکم نشن همیشه بزارشون تو یخچال اینطوری خشک نمیشن
نه خراب نمیشن ولی توی آب کار خوبی نکردی گزاشتیشون هروقت دیدی اینطوری خشک شدن یجاییکه تکون نخورن یا ضربه نخورن بزارشون صبر کن تا وقتی که مایع مخصوصشو گرفتی بریز توش یه شب بزار بمونه توی لنز اصلا آب نریز هیچ چیزی جز مایع مخصوص خودش نریز
ببین من اگه باشم میگم بنداز بره ولی اگه به فکر پولشی یه ریسک کن تا فردا صبر کن توش مایع بریز دوسه بار شاید درست بشه توی گوگلم که سرچ کنی نوشته آب نباید بریزی خطرناکه