پسرم ۱۰ سالشه بسیار پسر حرف گوش کن و مودب و بی آزار و اذیتی هستش امروز کمدش رو تمیز میکردم چشمم خورد به دفتر خاطراتش که به نظر میومد مخفی کرده ،واقعیت کنجکاو شدم و بازش کردم و خوندم ،ابراز علاقه به یکی از دخترای اقواممون که هم سن خودش بود کرده بود و در مورد این نوشته بود که خیلی دوست داره یه بار ازش لب بگیره،این جمله رو که خوندم نمیدونید چه حالی شدم تا الان خودمو یه جوری نگه داشتم ولی واقعا نمیدونم چه رفتاری نشون بدم ،بچه ها من سعی میکنم تمام مسائل رو پیشش حفظ کنم شاید باورتون نشده ولی مدت هاست که تاب و شلوارک پیشش نمی پوشم یا خیلی مسائل دیگه رو رعایت میکنم الان واقعا هاج و واج موندم که این چه جمله ای بوده که نوشته اصلا باورش برام سخته😔
❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی........اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
حداقل سن برای خرید گوشی برای بچه کلاس ششمه.اون هم با نظارت کامل گوشی.نظارت کامل منظورم چک کردن پیامرسان و گالری نیست.چک گردن اینکه چه گیم هایی داره.تو مرورگرش چه کار ها میکنه و اینکه از کدوم برنامه زیاد استفاده میکنه و چرا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏