2777
2789
عنوان

نی نی یار دو چرا اینقدر عصبی و بی منطق هست مگه جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 111 پست
سلام همین کاربریتون رو؟

تاپیک قبلم نی نی یار سه و شمارو تگ کردم گفتم تاره 

نی نی یار سه فق لایک کرد چیزی نگفت ۲۳ ام بود 

دیدم درست نشد ۲۵ ام به نی نی یار شب گفتم منو تعلیق کرد 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
سلام همین کاربریتون رو؟

اینطوری شده بود 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک قبلم نی نی یار سه و شمارو تگ کردم گفتم تاره نی نی یار سه فق لایک کرد چیزی نگفت ۲۳ ام بود دیدم ...

کجا گفتین بهشون؟ مطمئنین دو لغو کرده؟ اگر دو کرده باشه یعنی اخر شب باید باشه 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
کجا گفتین بهشون؟ مطمئنین دو لغو کرده؟ اگر دو کرده باشه یعنی اخر شب باید باشه

بله ایشون منو لغو کردن چون نی نی یار سه لایک کرد چیزی نگفت منم تصمیم گرفتم اگه درست نشد به نی نی یار شب بگم 

دو روز بعدش به نی نی یار شب گفتم 

اون تاپیکم که بهشون گفتم نیس چون ترکوندنش 

ولی اون تاپیکم که به نی نی یار سه گفتم فقط لایک کردن هست 

2805
اینطوری شده بود

بله به خاطر اینترنت اینطوری شده بود چون من خودم با نت مودم اینطوری میدیدم ولی با نت ایرانسل خوب بود ولی خب دلیل لغو هم ندیدم شب از خودشون بپرسین تو خصوصی 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

اگه اون روز باشه که خودکار هر کس تاپیک زده کاربریم تو عنوان و پستش بوده لغو شده

بله به خاطر اینترنت اینطوری شده بود چون من خودم با نت مودم اینطوری میدیدم ولی با نت ایرانسل خوب بود ...

بخدا نمیشه باهاشون حرف زد اصلا نمیشه فق تاپیک رو قفل میکنن یا میترکونن بعدشم تعلیق میدن و دستت از همه چی کوتاهه 

اخه نه دعوا کردم نه فوش دادم ن چیزی فقط گفتم پروفایل من چرا تار هس یه سوال کردم چرا باید منو ۷ روز ت ...

منو یه بار تعلیق کردن با یه شماره   با یه شماره دیگه اومدم گفتم تو شماره قبلی چیزی نگفتم خواهشا ببینید  گفتن باشه راست میگی چیزی نگفتی اللن باز میکنیم  یهو شماره جدید هم تعلیق کردن   😅🤣😂 الانم با یه شماره دیگه در خدمتم 

اگه اون روز باشه که خودکار هر کس تاپیک زده کاربریم تو عنوان و پستش بوده لغو شده

نه من تاپیک هم نزدم اون روز تو یه تاپیک قبلیم تگشون کردم و فق گفتم چرا پروفم تاره همین 

و دیدم رفتم رو هوا 

نه من تاپیک هم نزدم اون روز تو یه تاپیک قبلیم تگشون کردم و فق گفتم چرا پروفم تاره همین و دیدم رفتم ر ...

مشکلات فنی و کاربری اینا رو هم همون روزها بگین به منو سه حالا من به ایشون میگم حتما

منو یه بار تعلیق کردن با یه شماره با یه شماره دیگه اومدم گفتم تو شماره قبلی چیزی نگفتم خواهشا ببین ...

دقیقا واسه همین میترسم حتی ازشون بپرسم یه توضیحی هم نداده چرا منو تعلیق داده 

کاش نی نی یار پنج بگه خانم تهرانی بگن اینطوری میکنن ایشون

فقط نی نی یار 5 عشقه

👍♥️

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو 👈💎دوست عزیزم @اوج_آسمان بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😭😭😭😂😂😂😂😂😍🥰 تا اطلاع ثانوی دیگه هدیه قبول نمیکنم ✋✋✋😒

مشکلات فنی و کاربری اینا رو هم همون روزها بگین به منو سه حالا من به ایشون میگم حتما

ممنون عزیزم 

2810