2777
2789
عنوان

نی نی یار دو چرا اینقدر عصبی و بی منطق هست مگه جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 112 پست
بله @مونا_تهرانی نی نی یار شب جدید ادبیات درستی ندارن اگه خانم تهرانی پیامم رو میخونن اسکرین از لحن ...

میشه برا منم بفرستی یا همینجا بزار نی نی یار پنج ببینه اطلاع بده 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار ۲ هزار بار الکی الکی منو تعلیق کرده

اخه اصلا حرف نمیزنه فق قفل میکنه و تعلیق

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
به خدا دو روز پیش من چیزی نگفتم یکی گفت یارانه مگه چقدره که اینقدر تو هول و ولایید گفتم والا تو مملک ...

وای منو هم همینجوری ترکوند😭😂

کلا کسایی که توی تاپیکای سیاسی فقط کامنت گذاشتن رو هم می ترکونه

2805
اخه من شات دادم از پروفایلم که تار بود الان درست شده خود به خود

اینجا کلا همینه حق اعتراض نداری ... منم سوال پرسیدم سایت چشه ... بعد که نی نی یار تعلیثم کرد نوشت کاربرا جو دادن چیزی نیشده

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
وای منو هم همینجوری ترکوند😭😂کلا کسایی که توی تاپیکای سیاسی فقط کامنت گذاشتن رو هم می ترکونه

یادمه سوم راهنمایی بودم همه تو کلاس جیغ و داد میکردن من پاشدم آشغال بندازم سطل آشغال همون لحظه در باز شد ناظم اومد تو یه چک آبدار گذاشت زیر گوشم گفتم بابا من مگه چیکار کردم گفت تو جلو در بودی 😐🤦‍♀️ الانم اصلا من تاپیک نزده بودم فقط یه جمله گفتم که قضاوت نکنید مردمو که مگه ۳۰۰ تومن چیه و اینا بعد کاربریم پرید🚶‍♀️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

@niniyar_5    

میشه جواب بدین.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

@niniyar_5    

میشه هروقت سرتون خلوت شد بیایین و این رفتار رو برامون توضیح بدین؟ 

منم یه هفته به دلیل یه مسئله خونوادگی طرح کردم تعلیقم کرد اونم نوشته بود به دلیل طرح مسائل سیاسی😐

کلا تاپیک نمیزنم یه مشکلی پیش اومد گفتم اینم شد جوابم 

اخه نه دعوا کردم نه فوش دادم ن چیزی فقط گفتم پروفایل من چرا تار هس یه سوال کردم چرا باید منو ۷ روز ت ...

سلام همین کاربریتون رو؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام همین کاربریتون رو؟

بله عزیزم همین الانا از تعلیق در اومدم 

2810