2777
2789
عنوان

اولین حقوقم

229 بازدید | 28 پست

ی ماه دیگ بهم میدن ۲۴ تومن میشه حدودا خودم. تصمیم این بود برا مامانم ۶ تومن طلا بگیرم و ی مقدارم لباس مباس برای خواهرم وبابام و باقیشو هم برای خودم، امروز نشسته بودیم میکفتم اولین حقوقم مهمون من میبرمتون رستوران، بابام گفت به جای رستوران ی گوسفند ۵ تومنی بگیر😂مامانم میگفت اصلا نمیزارم دخترم قراره پولاشو جمع کنه دندوناشو ارتودنسی کنه، بابام میگفت نه به حرف من گوش میده من هیچی نگفتم و هیچ حرفی نزدم حس میکنم بابام ناراحت شد 😐چیکار کنم من

چه شغل خوبی که حقوق اولش ۲۴ هست مبارک باشه عزیزم اولش بیین بیمه خودشون رد میکنند یا نه حتما بیمه رو رد کن باهاش اگه با خودته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گناه داره پی حرف بابات برو چون گفته حتما روشو بگیر خدای نکرده شخقیتش خدشه دار نشه

نه بابا بابام اینجوری نیست ک جشمش رو دست ما باشه خودشون شاغل و بازنشستن خداروشکر اینو به عنوان پینسهاد گفت و حس میکنم چیزی نگفتم ناراحت شد

چه شغل خوبی که حقوق اولش ۲۴ هست مبارک باشه عزیزم اولش بیین بیمه خودشون رد میکنند یا نه حتما بیمه رو ...

حاجی شغل خوبمی نیست دانسجو معلمم😂بعد سه ماه قراره اینو به حساب بریزن

2810