2777
2789

من بهش گفتم پروفایل من تار نشون میده (تو تاپیک قبلیم تگش کردم گفتم) حتی شات هم دادم که خودشون نگاه کنن 

حتی چن تا کاربر دیگه هم این مورد رو گفتن 

ولی در کمال تعجب بجای جواب دادن به من منو ۷ روز به دلیل درج اطلاعات غلط تعلیق کرد 

چرا مثلا؟؟؟؟ 

@niniyar_5    

@niniyar_5    

من زورم گرفته چرا اینطوری میکنین؟؟؟ مگه دشمن هم هستیم یا ارث پدرمون شریکه اینطوری رفتار میکنین 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فکر کنم تاپیک زدم درمورد مشکلات جرم محسوب میشه تعلیق خودکار داره از طریق خود سیستم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
دیگه یه دکمه بهشون دادن که فرت و فرت تعلیق کنن،اینا هم از این دنیا این دکمه بهشون رسیده دیگه

همون دکمه رو برای کسانی که توهین میکنن یا آقایان استفاده نمیکنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

این از سایتشون تازه طلبکارم هستن

اخه نه دعوا کردم نه فوش دادم ن چیزی فقط گفتم پروفایل من چرا تار هس 

یه سوال کردم 

چرا باید منو ۷ روز تعلیق کنه؟؟؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
من نمیدونم ایشون رو با چه معیاری استخدام کردنادبیات عجیبی دارن

اصلا به خودشون زحمت صحبت کردن نمیدن تاپیک رو قفل میکنن و تعلیق میکنن الکی

@مونا_تهرانی    

خیلی ها از دست نی نی یار شب جدید شاکی هستن لطفا یه تجدید نظر رو انتخاب ایشون داشته باشین

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
الان میری رو هوا

مهم نیس ولی زورم گرفته که چرا مارو با دشمنشون اشتباه گرفتن 

نی نی یار دو ک انکار پارتی کلفتی  داره ساعت کارش کمتره روزای تعطیل پنجشنبه جمعه کلا استراحته 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
دیگه یه دکمه بهشون دادن که فرت و فرت تعلیق کنن،اینا هم از این دنیا این دکمه بهشون رسیده دیگه

انگار چاله میدونه بدون حرف و توضیح فرت فرتتتت رنگی رنگیت میکنن

2810