2777
2789

ن بابا خوبیت نداره من اینجور بود از بچگی تا الان دلم میخواد مث دخترای دیگه کوچولو و کیوت باشم ن هیکلی و بزرگ😒😒😒استخون بندیم بخدا مال ی دختر نیس دستمو بگیری دستت انگار دست ی پسرو گرفتی😒💔

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه های منم کمبود وزن دارن ولی خداروشکر قدشون خوبه درک میکنم واقعا منم همش دغدغه دارم ولی خیلی خوشحالم که با یذره برنامه ی غذایی درست داشتن وزنشون هم روی نمودار میاد بچه ی چاق داشتن و رژیم دادن خیلی سخت تره وعذاب وجدان هم میده به آدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا خوبیت نداره من اینجور بود از بچگی تا الان دلم میخواد مث دخترای دیگه کوچولو و کیوت باشم ن هیکل ...

تو همین جوری که هستی منحصر به فردی عزیزم خودتو دوست داشته باش انقدر خانوم درست میشناسم که چقدر خودشون با هیکلشون حال میکنن این طرز فکرشون باعث شده برای بقیه هم جذاب باشن

2805
ن بابا خوبیت نداره من اینجور بود از بچگی تا الان دلم میخواد مث دخترای دیگه کوچولو و کیوت باشم ن هیکل ...

یه مشتری داشتیم خانومه خیلی خیلی هیکلی و قد بلند و درشت همسرشونم کلا مرد قد کوتاه و ریزه میزه ای بود شاید قد اقاهه ب زور ۱۶۰ میشد قد خانوم ۱۸۰ ب بالا 

همیشه با هم میومدن خرید سنشونم چهل ب بالا بود 

ب جرات میتونم بگم عاشق ترین و محترم ترین زوجی بود ک دیدم همیشه برام جذاب بودن 

حرف دلمو زدی دوستم خودشو شوهرش درشتن بچه هاشم مثل خودشن والا تغذیه هم ندارن ولی قد میکشن مثل چی

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

منم دوست داشتم قدم کوتاه باشه

دلم میخاد بزنم یکی که اینطوری میگه😂

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

همسرمن و خانواده اش قداشون کوتاههمنم نگران قد پسرام هستم

همسر منم با خانواده ش کلا همه قدشون بزور ۱۶۲میشه.من بلندم خانوادمم بلند.ولی پسرم کوتاهه .ولی وقتی میبینم همسرم موفقه وباهوش خوشحال میشم چون همه چی ظاهر نیست مهم عقل ومعرفت و جنم ومردونگیه که همسر من داره واقعا

قد۱۸۲😎

وزن۱۰۲😭😭

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اگه بچت مثل بچه من حرف نمیزد میگفتی وزن اهمیتی  نداره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
2810