2777
2789
عنوان

نی نی یار دو چرا اینقدر عصبی و بی منطق هست مگه جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 111 پست
عه پست منوپاک کردین .اره همون روزابود

بله نباید در اون مورد پست بذارین 

فکر میکنم اون روز نبود دو روز بعدش میگن که به نی نی یار دو گفتن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
منو یه بار تعلیق کردن با یه شماره با یه شماره دیگه اومدم گفتم تو شماره قبلی چیزی نگفتم خواهشا ببین ...

🤣🤣😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو 👈💎دوست عزیزم @اوج_آسمان بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😭😭😭😂😂😂😂😂😍🥰 تا اطلاع ثانوی دیگه هدیه قبول نمیکنم ✋✋✋😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلات فنی و کاربری اینا رو هم همون روزها بگین به منو سه حالا من به ایشون میگم حتما

ببخشید وقت تون رو گرفتم ولی خواهش میکنم اعتراض کاربر هارو به خانم تهرانی بگین 

نمیشه که همه اشتباه بگن ایشون خیلی خشن و عجیب با ما رفتار میکنن 

اصلا رسیدگی نمیکنن ته رسیدگی شون اینه کاری میکنن دستت از سایت کوتاه شه سرشون رو درد نیاری

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
بله نباید در اون مورد پست بذارین فکر میکنم اون روز نبود دو روز بعدش میگن که به نی نی یار دو گفتن

تاریخش هست دیگ عزیزم ۲۵ ام گفتم اصلا اون روز نبود 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
2805
مشکلات فنی و کاربری اینا رو هم همون روزها بگین به منو سه حالا من به ایشون میگم حتما

نی نی یار چند وقته مشغولم بیکار موندیا‌ 

هفته ای سه بار تعلیقم میکردی 😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

یا کاربری هست من سه چهار تا کاربریش را شناسایی کردم تو اکثر تاپیکا میاد توهین میکنه یا تند حرف میزنه بعد حتی یه تاپیک پربازدید را هم هم به حاشیه کشوند من یه جا جوابش دادم اون هم کلی توهین بعد منو تعلیق کردن 

الان چند باره کسی که به من فحش داده را تعلیق نمیکنند فقط زورشون به من میرسه

نی نی یار چند وقته مشغولم بیکار موندیا‌ هفته ای سه بار تعلیقم میکردی 😂

دلت تعلیق میخواد؟  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دلت تعلیق میخواد؟

تعلیق خیلی بده من دیگ سیم ندارم وقتی بهم تعلیق میاد انگار حبسم کردین 😂😂

حداقل اونایی که سیم دارن میان یه دفاعی میکنن یه چیزی میگن شاید ازادشون کردین

نی نی یار الان که اینجایی کاربر حق گوی اعظم ۲ ، هزارمین کاربری، جوانه هسدم اینا در واقع یه کاربری هستن کلی به من توهین کردن حداقل یه هفته تعلیقشون کن من خوشحال شم 

خوبه رسیدگیش ولی نمیدونم چرا ایشون رو لغو کرده ازشون باید بپرسم

خوبه رسیدگیش ولی نمیدونم چرا ایشون رو لغو کرده ازشون باید بپرسم

ممنون عزیزم 🤍

بله از حق نگذریم زود میان 

نی نی یار الان که اینجایی کاربر حق گوی اعظم ۲ ، هزارمین کاربری، جوانه هسدم اینا در واقع یه کاربری هس ...

هزارمین کاربری لغو شده الان خوشحال شدین؟

@مونا_تهرانی  

نی نی یار جدید به گمانم یه دختربچه17 18ساله  باشن چون ادبیاتشون با لج بازی و توهین هست و تشخیص اینکه کجا باید درست عمل کنن و ندارن رسیدگی شه لطفا

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
2810