2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 126 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم ماشین گرفتیم شد ۸

پس چرا خیلی ها چندتا چندتا ماشین و خونه دارن دهک پایینن😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

پس چرا خیلی ها چندتا چندتا ماشین و خونه دارن دهک پایینن😭😭

۱با۹

حالا فرقش چی هست؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
2805
۱با۹حالا فرقش چی هست؟

فرقش ۱۰۰ تومنه اصلا مهم نیست ولی مشکل اینکه قراره دهکهای بالارو قطع کنن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اصلاح طلب ک سرکار بیاد همینه

روحانی هم سر ۴۵ هزارتومن یارانه ادا درمی‌آورد و چرت و پرت میگفت انگار از مال باباشون میخوان بدن

خدا لعنت کنه هرچی مسئول بی مسئولیته 

کاش درد منم یارانه بود اگر طبیب بچمو گرفته باشن چی...

کسی میدونه چجوری‌ میشه رفت پیش رئیس جمهور؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
فرقش ۱۰۰ تومنه اصلا مهم نیست ولی مشکل اینکه قراره دهکهای بالارو قطع کنن

اها

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اصلاح طلب ک سرکار بیاد همینه روحانی هم سر ۴۵ هزارتومن یارانه ادا درمی‌آورد و چرت و پرت میگفت انگار ا ...

طبیب بچمو گرفته باشن چی یعنی چی؟

ببخشید ولی اونها خودشون خوب میدونن چی به چیه ولی خودشونو میزنن به 🐴

یارانه خیلیها را الکی قطع کردن با اینکه بررسی حسابهایی که کل اطلاعانشو دارن کار سختی نیست

.                                                                  
نمیدونم والا شانسمونه . اون سبد غذاییا که چن وقت پیش میدادن . به ما اصلا ندادن .

اون موقع من دهک ۱ بودم گرفتم 🫤

ببخشید ولی اونها خودشون خوب میدونن چی به چیه ولی خودشونو میزنن به 🐴یارانه خیلیها را الکی قطع کردن ب ...

اره بخدا فقط واسه امثال ما بدبختا رو قطع میکنن

2810