2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

1328 بازدید | 126 پست

امکان داره بخاطره ماشین و وام ازدواج دهکمون از ۱ رفته باشه ۹؟ 

اخه الان اعتراض زدم نوشت بخاطره ماشین و مبلغ وام ازدواج ک برای سال ۹۹ بوده تو حسابمون دهک ۹ شدیم 😤😤😤😤

به نظرتون اعتراض زدم درست میشه؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

قبلا دهکمون ۱ بود

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه 

مثلِ مایِ بیچاره

هی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای زندگی 

چون همش گردش مالی میزنه حسابمون،مارو کردن دهک ۸ 

درحالی که از دار دنیا یه ۲۰۶ قراضه داریم و ۶۰۰ میلیون پولِ پیش خونه....

درحالی که آدم میشناسم خونه دوتا داره

ماشین داره

بیل مکانیکی داره....دهکش ۴ هست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ما چند سال پیش یه خونه خریدیم و یارانه مون رو قطع کردن ... رفتیم توی سایت نوشسته بود دلیل قطع شدنش خرید یه واحد فلان متریه ... بعد هم گفته بود اگه اعتراص بزنید و رد بشه کل یارانه هایی که قبلا دادیم بهتون رو یکجا پس میگیریم ... دیگه ما هم ترسیدیم و اعتراض نزدیم 😅😅😅

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه مثلِ مایِ بیچارههی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای ...

ما فقط ماشین داریم بقران گاهی ب نون شبمونم محتاجیم شوهرم ۱۳ میگیره با کلی کرایه خونه و قسط و 😤😢

ما چند سال پیش یه خونه خریدیم و یارانه مون رو قطع کردن ... رفتیم توی سایت نوشسته بود دلیل قطع شدنش خ ...

چ مسخره مگه میشه؟🫤

خوبه۱۰نشدیما۱۰شدیم چن ساله

چرا ۱۰ شدی؟ چند بودین ؟

چرا ۱۰ شدی؟ چند بودین ؟

نمیدونم چن بودیم

یارانه نریختن

اعتراض زدیم

نوشت گروه ۱۰

فک کنم خیلی فرفح هستیم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
واسه شما یارانتون واریز شده واسه ما هنوز واریز نشده🥲بانک ملی

من تجارتم اره خبرمرگشون همین یه ساعت پیش ریختن

2810