2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 126 پست
تره به تخمش میره دیگهاسی من اگه بگم تو دستمال ور میداری برای من اشگ میریزی ج‌ش نزن غصه نخور فردا هزا ...

این بمیره هم تف نمیکنم تو صورتش منم مدام میگم واگذارت کردم ب خدا 

همون ۳۰ گرم رو ب من نداد همون سال ۱۰۰گرم طلا گم کرد چوب خداس 

اما من دلم اروم نمیشه

پسرش میگه مادرم هر چی بگه تا گور ب گور شدنش من باید برم ببینمش شما هم باید بیایین

من خواهر همسرم اینقدددر بدجنسی کرد اینقدددر دلم. شکوند 

فقط گفتم بخدا واگذارت می کنم همین

با دوتا بچه قد و‌نیم قد تصادف کرد جنازش سوخت پودر شد 

برا بچه هاش ناراحتم 

آدما چوب اعمال و‌کردارشان رو‌میخورن مطمئن باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدین دهک چند هستین

سامانه حمایت

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

من خواهر همسرم اینقدددر بدجنسی کرد اینقدددر دلم. شکوند فقط گفتم بخدا واگذارت می کنم همینبا دوتا بچه ...

ووووااااای😳🥺🥺🥺

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2805

بااجازتون تاپیکو قفل میکنم چون برای یارانه س هی بروز میشه و ممکنه سیاسی بشه و تعلیق بشم🥰