2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرمو لوس کردیم دختر خودم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 63 پست
کار اشتباهب نکردی دخترت حسوده و دیانا قطعا اون حرفو نزده اتاقشو یه رنگ دیگه درست کنید و مثلا کالباسی ...

همسرم اینو گفت اتفاقا ولی از لحاظ مالی واقعا بهمون فشار میاد و میترسم دختر خودمم دلخور بشه

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
کاملا داری اشتباه میکنیمهربونی خوبه اما به اندازه،دختر شما باید بدونه هیچ کس از اون عزیز تر نیست برا ...

واقعا یه وقتایی خودمم ناراحت میشم مثلا همسر من انقدر بهش میرسه ولی دایی بزرگش که خارج وقتی میاد دیگه مارو یادش میره همش میره بغل دایی بزرگش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش آرایشگره میفهمی؟ینی بچه حمایت مالی نیاز نداره.خواهر شوهره داره شما رو تیغ میزنه بوسیله بچش.این ...

واقعا برا تولد دوستاش کادو های انچنانی واسه مراسما لباسای انچنانی ... تقصیر پدرشوهرمم هست خیلی لیلی به لالا شون میزاره

2805
بیست سال آینده: مامان بابام هیچ توجهی به من نداشتن، فقط تو فکر بقیه بودن. کاش منم یتیم بودم، شاید من ...

الهی بگردم برا بچم واقعا دلش شکسته بود باید بیشتر به این مورد دقت کنم

واقعا برا تولد دوستاش کادو های انچنانی واسه مراسما لباسای انچنانی ... تقصیر پدرشوهرمم هست خیلی لیلی ...

خب بزاره شما نزاریدهمون گاهی محبت کنید کافیه وگرنه دو روز دیگه چشم باز میکنی میبینی مخارج تحصیلی هزینه دانشگاه عقد وعروسی وخرید و جهیزیشم رفته تو پاچتون هااز من گفتن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
همسرم اینو گفت اتفاقا ولی از لحاظ مالی واقعا بهمون فشار میاد و میترسم دختر خودمم دلخور بشه

هیچوقت نکنی اینکارو مامانش میبینه یکی هست بچشو تامیین کنه خودش میره به خودش میرسه من جای شما بودم نهایتش یه رستوران میبردمش اونم نه که هروقت که میخواین برین 3بار درمیون دیگه نه لباس میگرفتم نه خوراکی نه هیچی این در آینده نه تنها بچه خودت از شما و همسرتتون ناراحته بلکه شمام دیگه نمیتونی جاوی همسرتو بگیری تا ابد که نمیشه به بچه مردم رسیدگی کنی مامانش تو عشق حال باشه

آخرشم خداشاهده سپاسگذارتون نیستن.روزی هم که جیره شون قطع شه تف میندازن تو صورت آدم و میرن انگار امضا کردی خرجشونو بدی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
واقعا نگرانم ازین بابت

شما مسئول زندگی دختر خودت هستی ، نه دختر خواهر شوهرت ، زیاد از حد براش کار کردید که الان لطفتون رو وظیفه میدونه ، نوشتید خواهر شوهرتون مطلقه هست ؟ به هر حال پدر و مادر اون بچه وظیفه ی تامینش رو دارند نه شما 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کار اشتباهب نکردی دخترت حسوده و دیانا قطعا اون حرفو نزده اتاقشو یه رنگ دیگه درست کنید و مثلا کالباسی ...

ایشون مسئول زندگی یک نفر دیگه نیست 

این باید برات یه      هشدااااار باشه

حواست هست به دخترت؟

یعنی چی دیانا رفته گفته منو بیشتر دوست دارن

بچه ها سنی کمی هستن

نکن.

من ۱۳ سال پیش

من تو خیابون لپ یه دختره رو کشیدم گفتم چقد خوشگلی شما

دخترم هم قیامت به پا کرد🤣🤣چرا چون همسن بودن و خوشش نیومد 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
این باید برات یه هشدااااار باشهحواست هست به دخترت؟یعنی چی دیانا رفته گفته منو بیشتر دوست دارنبچ ...

ای جانم خداحفظش کنه دختر گلتو 😅❤

آخرشم خداشاهده سپاسگذارتون نیستن.روزی هم که جیره شون قطع شه تف میندازن تو صورت آدم و میرن انگار امضا ...

بخدا هردفعه دایی بزرگش از کانادا میاد براش چند تا جیز خارجی میاره یااادش میره مارو اصلا

ای جانم خداحفظش کنه دختر گلتو 😅❤

اره العان هم بزرگ شدن ۱۵ و ۱۷ ساله شدن ولی وای به حال روزی که بگم فلانی خوشگل بود 

هزار تا فکر میکنه 

🤣🤣

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
الهی بگردم برا بچم واقعا دلش شکسته بود باید بیشتر به این مورد دقت کنم

مشکل اینه که حتی اگر چند سال دیگه به بچه خودتون بیشتر محبت کنید اون بچه گذشته رو به یاد داره و محبتتون رو فیک میدونه و دیگه هیچ وقت محبت شما براش لذت خالصی نخواهد داشت 

2810