سلام دوستان من یه خواهر شوهر دارم که آرایشگره و متاسفانه بیوه اس ایشون یه دختر کوچولو ۱۰ ساله داره دختر خود ما ۸ سالشه شوهرم به عنوان دایی همیشه خیلی حواسش بوده بهش میرسیده من خودمم از وقتی ازدواج کردیم تمام تلاشمو کردم مثل شوهرم برا بچه ی خودم یه اسباب بازی قشنگ میگرفتم میگفتم نکنه ببینه دلش بخواد برا اونم میگرفتم یه وقتایی با دختر مستفرت یکی دو روزه میرفتیم به شوهرم نیگفتم دیانا رو ببر بیرون بچه کمبود پدر رو خیلی حس نکنه چون تایم کاری مامانش زیاد یه وقتایی کاردستی برای مدرسه اش درست میکردم با اینکه خودم شاغلم یکی دوبار بچه خودم اعتراض کرد که شما دیانا رو بیشتر دوست دارین ما توجیهش کردیم تازگیا دکور اتاق دخترمو عوض کردیم دلش میخواست اتاقش تم پرنسسی صورتی داشته باشه و خب هزینه اش هم خیلی برامون زیاد شد اما حالا خواهرشوهرم زنگ زده میگه دیانا دیده ناراحت شده گفته چرا اتاق من سادست و .. منو همسرمم بحث میکردیم دراین مورد دختر خودمم شنید رفته گریه کرده میگه دیانا به من میگه مامان بابات منو بیشتر دوست دارن و من دلم نمیخواد اتاق اون مثل مال من بشه الان واقعا دو دلم نکنه کار اشتباهی کردم؟ اونم بچه اس یتیمه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب بزاره شما نزاریدهمون گاهی محبت کنید کافیه وگرنه دو روز دیگه چشم باز میکنی میبینی مخارج تحصیلی هزینه دانشگاه عقد وعروسی وخرید و جهیزیشم رفته تو پاچتون هااز من گفتن
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
همسرم اینو گفت اتفاقا ولی از لحاظ مالی واقعا بهمون فشار میاد و میترسم دختر خودمم دلخور بشه
هیچوقت نکنی اینکارو مامانش میبینه یکی هست بچشو تامیین کنه خودش میره به خودش میرسه من جای شما بودم نهایتش یه رستوران میبردمش اونم نه که هروقت که میخواین برین 3بار درمیون دیگه نه لباس میگرفتم نه خوراکی نه هیچی این در آینده نه تنها بچه خودت از شما و همسرتتون ناراحته بلکه شمام دیگه نمیتونی جاوی همسرتو بگیری تا ابد که نمیشه به بچه مردم رسیدگی کنی مامانش تو عشق حال باشه
آخرشم خداشاهده سپاسگذارتون نیستن.روزی هم که جیره شون قطع شه تف میندازن تو صورت آدم و میرن انگار امضا کردی خرجشونو بدی
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شما مسئول زندگی دختر خودت هستی ، نه دختر خواهر شوهرت ، زیاد از حد براش کار کردید که الان لطفتون رو وظیفه میدونه ، نوشتید خواهر شوهرتون مطلقه هست ؟ به هر حال پدر و مادر اون بچه وظیفه ی تامینش رو دارند نه شما
من تو خیابون لپ یه دختره رو کشیدم گفتم چقد خوشگلی شما
دخترم هم قیامت به پا کرد🤣🤣چرا چون همسن بودن و خوشش نیومد
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
اره العان هم بزرگ شدن ۱۵ و ۱۷ ساله شدن ولی وای به حال روزی که بگم فلانی خوشگل بود
هزار تا فکر میکنه
🤣🤣
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
الهی بگردم برا بچم واقعا دلش شکسته بود باید بیشتر به این مورد دقت کنم
مشکل اینه که حتی اگر چند سال دیگه به بچه خودتون بیشتر محبت کنید اون بچه گذشته رو به یاد داره و محبتتون رو فیک میدونه و دیگه هیچ وقت محبت شما براش لذت خالصی نخواهد داشت