2777
2789

سلام دوستان من یه خواهر شوهر دارم که آرایشگره و متاسفانه بیوه اس ایشون یه دختر کوچولو ۱۰ ساله داره دختر خود ما ۸ سالشه شوهرم  به عنوان دایی همیشه خیلی حواسش بوده بهش میرسیده من خودمم از وقتی ازدواج کردیم تمام تلاشمو کردم مثل شوهرم برا بچه ی خودم یه اسباب بازی قشنگ میگرفتم میگفتم نکنه ببینه دلش بخواد برا اونم میگرفتم یه وقتایی با دختر مستفرت یکی دو روزه میرفتیم به شوهرم نیگفتم دیانا رو ببر بیرون بچه کمبود پدر رو خیلی حس نکنه چون تایم کاری مامانش زیاد یه وقتایی کاردستی برای مدرسه اش درست میکردم با اینکه خودم شاغلم یکی دوبار بچه خودم اعتراض کرد که شما دیانا رو بیشتر دوست دارین ما توجیهش کردیم تازگیا دکور اتاق دخترمو عوض کردیم دلش میخواست اتاقش تم پرنسسی صورتی داشته باشه و خب هزینه اش هم خیلی برامون زیاد شد اما حالا خواهرشوهرم زنگ زده میگه دیانا دیده ناراحت شده گفته چرا اتاق من سادست و .. منو همسرمم بحث میکردیم دراین مورد دختر خودمم شنید رفته گریه کرده میگه  دیانا به من میگه مامان بابات منو بیشتر دوست دارن و من دلم نمیخواد اتاق اون مثل مال من بشه الان واقعا دو دلم نکنه کار اشتباهی کردم؟ اونم بچه اس یتیمه 

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

دایه مهربانتر از مادر ک میگن شمایین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مراقب باش بخاطر یتیم بودن یه بچه دیگه روح و روان بچه خودتو نابود نکنی 

خوبه که هواشو داشته باشید

ولی به اندازه رفع نیاز

نه بیش از حد و پررو کردنش

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

خب مامانش ک این تایم کاری زیاد ودرامد خوب احتمالاداره واسش انجام بده

بعدشم ب بچش یادبده هرچی هرجا دید نخاد

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

قطعا بچه خودت مهمتر از اونه!! 

حواست باشه این وسط میخوای آدم خوبه، و مهربون و دلسوز باشی بچه خودت آسیب نبینه

بهش کمک میکنی درست ولی دختر خودتم بچه است احساساتش هم تو این سن خیلیییی مهمه

اگه روحیش آسیب ببینه دیگه هیچوقت باهاتون مثل قبل نمیشه از اون دختر هم متنفر میشه

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

درسته که محبّت به بچّه های یتیم قشنگه.ولی باید طوری باشه که بچّه ی خودمون دلخور نشه.به نظرم این که انتظار داره اتاق اونم مثل دختر خودتون بکنین توقّع زیادیه.اون بچّه باید یاد بگیره به خاطر موقعیتش از هر کسی هر انتظاری رو نداشته باشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2810