2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیس بار گفتی اون خانم دیشبیه اون خانم دیشبیه مث ابنکه اون خانم دیشبیه بد روت اثر گذاشته😁😁من کل پیا ...

اخه کاش واقعااااا تو بحث ها برنده باشه خب هرکس این تاپیک رو بخونه و قدرت تشخیص و علم کافی داشته باشه تو زمینه روانشناسی میفهمه این خانم بچه هست و سنش کمه و تو رویا و هپروت سیر میکنه و حالا حالاها جا داره تا بفهمه این دنیا رسم زندگی کردن توش چطوریه 

ربطش اینه که کسی که با گذشته طرف کار داره ترس از مقایسه شدن داره ترس از خیانت داره عزت نفس پایینی هم ...

من این ترسا برام ۵ درصده ولی چیزی ک وتسم مهمه اینکه دوسندارم طرفم قبل من تن لخت کسیو لمس کرده باشه خیلی چندشم میشه وقتی خودم پاکم وقتی خودم صبر کردم برا بعد ازدچاج پس توقع پارم اونم مث من باشه برا بدنش ارزش قائل باشه دوسندارم مرد من دستش به تن لخت هزار نفر خورده باشه

من این ترسا برام ۵ درصده ولی چیزی ک وتسم مهمه اینکه دوسندارم طرفم قبل من تن لخت کسیو لمس کرده باشه خ ...

ببین فرض رو بر این بذاریم که همچین آدمی رو پیدا کردی از کجا میخوای بفهمی اون آدم داره راستش رو میگه؟یه سریا بدون علم میگن تو رابطه با اون آقا معلوم میشه نه عزیزم بی پایه و اساس چرا؟؟؟چون اون آقا اگر یک درصد رابطه هم نداشته باشه خودارضایی کرده و پ  و   ر ن دیده و بلده چطور انزال رو کنترل کنه چطور رابطه برقرار کنه خیلی از رفتارهای جنسی هم غریضی هستن و نیاز به یادگیری ندارن 

برای همین میگم اگر فکرت رو همش درگیر این مسئله بکنی از خیلی چیزا ممکنه غافل بشی و انتخاب اشتباه انجام بدی فرهنگ و خانواده مهمترین چیزایی هستن که باید بهش توجه کنی 

اتفاقا دمش گرم ک جوابتو جای من داد

عزیزم من برای خودم متاسفم که برای شما بچه های نهایتا ۱۸تا ۲۰ سال وقت گرانبهای خودمو هدر دادم و راهنمایی کردم شما زندگیت مال خودته به من هم ارتباطی نداره با این ملاک های سطحی انتخابت رو انجام بده و چیزی از زندگی من یا بقیه کم و زیاد نمیشه واقعا حرف زدن با شماها آب در  هاون کوبیدنه 

میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودش رو زده به خواب نه 

موفق باشی

من بات مخالفم که رابطه جنسیو با رابطه عاطفی بین دو طرف یکی میدونی و فکر میکنی کسیکه قبلا سک...س داشت ...

ببین عزیزم من اگ خودم مطلقه باشم قطعا مشکلی با ازدواج با مردی ندارم ک مطلقه باشه یا سک.س کرده....

سلام خانم من بعد ازدواج متوجه شدم شوهرم قبلا رابطه داشته و من خودم گذشته پاکی داشتم اما الحمدلله شوه ...

من اگ جات بودمو میفهمیدم اینقد گریه میکردم بالاخره یروز از شدت گریه زیاد میمردم(:

من طاقت ندارم

من اگ جات بودمو میفهمیدم اینقد گریه میکردم بالاخره یروز از شدت گریه زیاد میمردم(:من طاقت ندارم

پیشنهاد میکنم حتما به روانشناس اونم به صورت حضوری نه انلاین و تلفنی مراجعه کنی شما یه بحران رو تجربه کردی از سمت پدر یا مادرت و ممکنه خودآگاه باشه ممکنم هست ناخودآگاه باشه و ذهن هوشیارت ثبتش نکرده باشه 

خیلی وقت گذاشتم بیخودی 

دیگه خدانگهدارت

2810