2777
2789

ببینید من اصلا اصلا مذهبی نیستم ....

ولی عقیدم اینه رابطه ج.سی بعد ازدواج انجام شه

چون علمیش اینجوره با رابطه ج.سی. دی ان ایت با طرف قاطی میشه و کلی از احساساتت هم همینجور واسه همین گذاشتمش برا اونموقع 

حالت انسانیش هم همینه

حالا چون خودم پاکم طبیعتن پسر پاک میخام......

نمیگم پاک در حدی ک رل نزده باشه 

پاک در حدی ک صرفا رابطه ج.سی نداشته باشه قبل من

در کنار اینا میخام ک پسر خفنو خوبیم باشه( اخه هرچی پسر اینمدلی ک گفتم دیدم زیاد جالب نبودن)

ولی اصلا پیدا نمیشه اصلا اصلااا نیستتت

واقعا خیلی  ناراحت میشم خیلی بم فشار میاد خیلی بغضی میشم امشب دیگ زدم زیر گریه

خیلی برام سخته  با پسری ک قبل من کاری کرده باشه برم تو رابطه( اخه اون تموم عشقشو روحشو حال خوبشو با یکی دیگ تجریه کزذه اون حسی ک اولش بوده رو بمن نمیده دیگ)

در کنارش بشدت نیاز به پارتنر دارم

چکار کنممم دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
توقعاتت شاید یکم بالاس

نه پول برام مهمه نه خونه نه ماشین هیچیییی

فقط یه پسر عاقل با یه ظاهر مورد قبول باشه ک درکش از جهان هستی زیاد باشع ک قبل من رابژه نداتشه بوده  باشه همین کافیمه تا ابد 

چقد سخت میگیری من باشوهرم ازدواج کردم قبلش گذشتش گفت خودمم پاک بودم دوسداشتم ازدواح کردیم بمنچه گذش ...

خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی خب...

همون شوهری م قبل من  با کسی خابیده یمدت بعد از بدن منم خسته میشه کم کم خیانت میکنه

فک میکنی چرا خیانت زیاده؟

خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی ...

عزیزم من میفهممت درکت میکنم حق داری

ناامید نباش هنوزم ازین پسرا هستن کمن ولی هستن چند سالته؟ 

2810