2777
2789
عنوان

گیر کردم توی اوایل زندگیم و گذشتم

475 بازدید | 37 پست

اوایل زندگی شوهرم و مادرشوهرم در حق من خیلی بدی ها کردن ..ولی الان خداروشکر شوهرم باهام خوبه و زندگی خوبی دارم..اما من بدی های خودش و خصوصا مادرش رو قراموش نمیکنم و تقریبا ماهی ی بار به روی شوهرم میارمش و گریه میکنم و همیشه هم توی فکرم درگیر این مسایل گذشتم ..خسته شدم چیکار کنم این کسنه های قدیمی رو پاک کنم؟

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

برو پیش روانشناس چون با یادآوریش،باعث میشی شوهرت هم مثل قدیم شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه 

منم یادم نمیره خیلی چیزا 

ولی هی سرکوفتشو به شوهرم نمیزنم چون میدونم حوصلش نمیکشه و جز دعوا تو خونه چیزی نصیبمون نمیشه 

من میریزم تو خودم و بنظرم اینم خیلی اشتباهه

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

من در مورد مادر شوهرم اینجوری ام. الان هر چی خوبی میکنه به چشمم نمیاد و خودمم فقط به خاطر همسرم بهشون محبت میکنم. از ته دلم نیست و ظاهره فقط

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
برو پیش روانشناس چون با یادآوریش،باعث میشی شوهرت هم مثل قدیم شه

کاش همین بود ..ولی من با یادآوریش دارم الانِ زندگیمونم خراب میکنم ..خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم فراموش کنم ..همش میگم کاش طلاق گرفته بودم تا میسوختن

اگر الان واقعا خوبه و خودش متوجه اشتباهشه و داره برات جبران می‌کنه اصلا بهش فکر نکن یه سریا کلا تا آخر عمر درست نمیشن باز این همینکه درست شده خوبه 

اشتباه مادرشوهرتم ربطی به شوهرت ندارن خوشت نمیاد رفت و آمد نکن

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدا ...

کاملا درسته👌👌👌

متن عربی قرآن هم فوق‌العاده س، اگه ختم بشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
تراپی و پذیرش اینکه ادما جایزالخطاهستن و خدا هم‌فرصت توبه به بنده هاش داده در صورت جبران ما هم از هم ...

چقدر قشنگ مهربون...کاش توی ذهنم میرفت ..هرچی میگم بابا مگه تو خدایی ولکن ببخش ..باز دوباره برمیگردم سر نقطه اول ..فایده نداره

کاش همین بود ..ولی من با یادآوریش دارم الانِ زندگیمونم خراب میکنم ..خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم فرامو ...

در صورت طلاق، خودتم اذیت میشدی شک نکن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
متاسفانه منم یادم نمیره خیلی چیزا ولی هی سرکوفتشو به شوهرم نمیزنم چون میدونم حوصلش نمیکشه و جز دعوا ...

من تا سرکوفت نزنم خالی نمیشم ..اصلا انگار اینجوری اروم میشم ..عادت کردم و متاسفانه عادت فوق بدی هست

کاش همین بود ..ولی من با یادآوریش دارم الانِ زندگیمونم خراب میکنم ..خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم فرامو ...

شاید خیلیا به این قضیه فکر میکنند طلاق یه انتقام بزرگیه 

اگر هیچ جوره نمیتونی کنار بیای و اون موقع خیلی اذیت شدی و میدونی که میتونی زندگیت و بچرخونی چرا طلاق نمیگیری؟

بعد مگه چیکار کردند باهات؟

2810