2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 545 پست
خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی ...

سلام خانم من بعد ازدواج متوجه شدم شوهرم قبلا رابطه داشته و من خودم گذشته پاکی داشتم اما الحمدلله شوهرم خیلی آقاس اصلا هم تو رابطه سرد نیست وبهترین حس رو بهم میده

بیس بار گفتی اون خانم دیشبیه اون خانم دیشبیه مث ابنکه اون خانم دیشبیه بد روت اثر گذاشته😁😁من کل پیا ...

اینجا یک سایت عمومیه. 

کاربرها حق تبادل نظر دارن و قرار نیست کسی به من دستور بده که چکار کنم. 

همچنین بر خلاف بعضی کاربرها که میگن اینجا مجازیه و نباید جدی بگیریم و اهمیتی نداره ، من باور دارم نظرات ما رو بقیه هم میخونن و اثر عمومی داره و نمیتونیم بگیم پس حتما بی تفاوت بودن خوبه !

من با کسی وارد بحث شدم که ادعا داره. 

اون خانم دیشبی هم شما مگه میدونی تو کدوم تاپیک بوده؟ 

اون کاربر حداقل با ده تا خانم بحث می‌کرد و اعصاب همه از جمله استارتر اون تاپیک رو به هم ریخته بود و اصلا تاپیک رو وارد بحث دیگه ای کرده بود.

و مدعی هم بود که روانشناسی خونده و ... 

حالا من اگر از دید تو چسب هستم یا ... ، میتونی کامنت های من رو نخونی. من که مجبورت نکردم ! 

غیر از اینه ؟! 🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول یکی یکی از کاربرها که چند روز پیش تو یه تاپیکی شرکت کرده بودیم ، واقعا راست می‌گفت پسرها با د ...

کاملا حق گفتید 

تو تاپیک آفتابگردونم خیلی خوب حرف زدی با اون کاربر بی منطق

Tunnel Vision

فقط فقط همه چیز دست خدا 

تو خودت هیچ کاری ازت بر نمیاد 

حتما باید دعا کنی از خدا بخواییی

که یه پشر پاک و خوشکل و خوش اخلاق مهربون شیر حلال خورده قسمتت کنه 

هیچ کاریم واس خدا نشد نداره اگه اراده کنه 

تو هم نگو خدایا خودت از دلم خبر داری 

حتما به زبون بیار حتما دعا کنی خودش گفت زیاد بخواهید از من زیاد حاجت کنین

حالا به صلاحه براورده میشه اگه نیست برای اون دنیا ذخیره میشه 

دوسر برده

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

چیزیش نیست اگه افراطی نباشند و زن رو محدود نکنند و وصیغه نکنند اتفاقا خیلی هم خوبه

در دین هیچ اجباری نیس . قرآن میگه به خواهر و مادر و دخترتون بگین پوشش مناسب داشته باشن (آیات بر اساس روند زندگی تو اون دوره نازل شده) اونم دوره ای که تو اون منطقه برا خانوما با لباس کم و برهنه بیرون بودن چیز عادی ای بود و قطعا باعث بالا رفتن آمار تجاوز و... میشد با اون سطح امنیت اون موقع. صیغه هم مستقیم تو قرآن نیومده و شیعه ها بر اساس تفسیر خودشون حلال اعلامش کردن برعکس سنیا میگن حرامه . خودمم خوشم نمیاد ولی بنظرم اگه دو طرف راضی باشن ایرادی نداره. آدمایی که افراطی ان تو دین یه ریش بسیجی میزارن و پیشونیشونو داغ میکنن و بدون اینکه خودشون در مورد دین تحقیقی کرده باشن و بقیه رو بزور بخوان بیارن تو راه خودشون از کافرا بدترن که هم دید مرد رو به دین بد میکنن هم زندگیشونو تو جهل هدر میکنن.

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

راستی یادم رفت بگم حالا هروقت ازدواج کردی و زندگی موفقی داشتی ، از ملاک های بزرگانه و سطح بالای خودت ...

چقدر شما پیگیر منی واقعاااا حوصله ندارم بخوام باهات بحث کنم بچه جون دیگه زیادی هم داری از حدت پاتو فراتر میذاری 

برو رد کارت لول تو به من نمیخوره

2810