2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینی

81 بازدید | 12 پست

خب سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه از اونجایی که من همه حال بدو خوبمو تاپیک میزنم گفتم تجربمم تاپیک بزنم که هم واسه کسایی میخوان عمل کنن مفید باشه هم اینکه بعدا خودم بتونم تاپیکامو بخونم واسم مثل دفترچه خاطراته

خب من تصمیم عمل بینی رو خیلی یهویی گرفتم چون همیشه از دهن نفس کشیدن و همیشه طاق باز خوابیدن برای من یه فوبیا بود اما خب بالاخره دلو به دریا زدم راضی کردن یه خانواده وسواسی خب خیلی پروسه سختی بود ولی بالاخره انجام شد چون ما یبار زندگی میکنیم پس اونجوری که بخوایم باید زندگی کنیم من هیچ نمونه کاری از پزشکی که انتخاب کرده بودم از نزدیک ندیده بودم و همش تحقیق از راه دور بود که اینم خودش ریسک بود اما دنیا روی ریسکای ما میچرخه دکترو از طریق یه گروهی که مخصوص جراحی بینی بود توی تلگرام ونمونه کارای اینستاش انتخاب کردم که اول هم نمیخواستم اینقدر هزینه کنم ولی کم ریسک ترین دکتری بود که تو تحقیقاتم بهش برخورده بودم دکتر من هم دکتر یوسف یعقوبلو بود و مطب هم سعادت اباد بینی من یه بینی فوق گوشتی با منشی صحبت کردم و گفتم راه دورم و اونم روز مشاورمو یه روز قبل از عمل انداخت روز مشاوره رفتم مدلای جراحی رو دیدم سوال کردم راضی بودن همه و من هم حساسیت به خرج ندادم وفرداش رفتم برای عمل من چون چندین بار سابقه جراحی داشتم از عمل هیچ ترسی نداشتم وهمش نگران بعدش یعنی از دهن نفس کشیدن و خواب بد بودم من حدود 11ونیم جراحیم شروع شد و حدود یک هم تموم بود یعنی یک به هوش اومدم تهوع داشتم ولی اصلا بالا نیاوردم ولی خیلی شدیییییییید سردم بود جوری که فکر میکردم از سرما قراره بمیرم دیگه پرستار سرم رو زیاد کرد گفت حتما باید بری دستشویی و موقع بلند شدن هم سرگیجه داشتم که چندساعت بعدش اوکی بود از دهن نفس کشیدن هم اسون تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم بعد از عمل هم خودم اسنپ گرفتم رفتیم خونه از روز دوم ورم من شروع شد شدید ورم کردم اما کبودی اصلا نداشتم جراحی من بدون تامپون بود اما بخاطر ورم بینی من کیپ شد طی سه چهار روز ورم من کم کم کمتر شد تا الان که دو هفته گذشته باید بگم پریود شدن برای من صد برابر سخت تر از عمل بینی بود البته من درد زیاد کشیدم و پوستم کلفت شده هم اینکه بدن تا بدن متفاوته اما برای من درکل شوخی بود وفقط این مراقبتای بعدش و همش باید مراقب بینیت باشی و سرپایین نندازی و نخندی و... سخته هزینه هم شد70برای اینکه بگم راضیم یانه خیلی زوده چون بینی من گوشتی بود ودکتر گفت واسه دیدن نتیجش حداقل شیش ماه الی یکسال وقت نیازه اما من تا همینجاش راضیم در کل سخت گیر نیستم اگر خیلی سخت گیرید عمل نکنید چون خیلی اذیت میشین همین سوالی بود بپرسید

من میترسم اگر عمل کنم دماغ جدید به قیافم نیاد و پشیمون بشم، اونوقت دماغ قبلی خودمو از کجا بیارم 🥲😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میترسم اگر عمل کنم دماغ جدید به قیافم نیاد و پشیمون بشم، اونوقت دماغ قبلی خودمو از کجا بیارم 🥲😁

آنالیز سه بعدی قبل از عمل انجام بده

چهرتو بعد از عمل بهت نشون میدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آنالیز سه بعدی قبل از عمل انجام بدهچهرتو بعد از عمل بهت نشون میدن

من قبلا به چند نفر گفتم برم بینیمو عمل کنم ، مسخره ام کردن گفتن اگر بری دکتر  اونم مسخره ات میکنه و میگه چرا میخواهی عمل کتی

چند بار هم دیگران ازم پرسیدن دماغ عملی هستی که اینقدر دماغت خوش فرمه !!

اما من میگم درسته دماغم ایرادی نداره ، ولی یه کوچولو درازه از نظر خودم   اما اطرافیان میگن نه،  الکی حساسی 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من قبلا به چند نفر گفتم برم بینیمو عمل کنم ، مسخره ام کردن گفتن اگر بری دکتر اونم مسخره ات میکنه و ...

اگه ایراد بزرگی نداره اصلا عمل نکن که پشیمون میشی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اگه بد فرم نیست وبه صورتت میاد جراحی نکن

نه بد فرم نیست

اما خودم احساس میکنم کمی درازه

اگه ایراد بزرگی نداره اصلا عمل نکن که پشیمون میشی

آره جدیدا منصرف شدم

اما قبلا خیلی دوست داشتم عمل کنم و کمی کوچکترش کنم ، اما میترسم فرمش خراب شه و به صورتم نیاد  و دیگران هم که میگن اصلا مشکلی نداری   و دیگه منصرف شدم 

من بعد عمل چقد واسه دماغ قبلیم گریه کردم انکار کشتمش 😂 یا یکی مرده

😂😂😂