2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه چیزی بهت بگم من نمیخام از فرهنگ غرب حمایت کنم ولی خداوکیلی حاظر بودم هیچی نداشتیم بخوریم ولی ...

ولی من اینو اصلا دوست ندارم فکر کن که من با یک نفر دوست بوده باشم و کلی باهم خاطره داشته باشیم بعدش به هر دلیلی جدا شیم در اینده که بخوام ازدواج کنم اهنگ پلی بشه چرا من باید یاد آدم دیگه ای بیفتم ، با همسرم بریم همون تفریحاتی که قبلا با دوست پسرم میرفتم ... من اصلا قبول ندارم این دوستی هارو چون اصلا این سن برای رابطه مناسب نیست بعضیا میگن همه که جدا نمیشن بعضیا قصدشون ازدواجه ، خب لعنتی ادم ۱۷ تا ۲۰ ساله چرا باید دنبال اشنایی برای ازدواج باشه ، آدم باید از یه سنی رد بشه سواد رابطه بدست بیاره و بعد تو سن ۲۵ سالگی که قابلیت تصمیم گیری داره برای آشنایی پیش قدم بشه نه نوجوانا

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)