2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر همین آدماست که انقد رابطه برای پسر عادی شده ، برا همچین زمایی متاسفم باید از کودکی همونطور که ...

واقعا توقع زیادیه‌ که دلم نمی‌خواد همسرم قبلا عشق و علاقه و شور و هیجان عاطفی و حتی جنسی شو برای یک‌نفر خرج کرده باشه؟

درحالی که خودم اینکارو نکردم؟

آدم قلبش می‌گیره خب.

لعنت به پسرایی که دم به دقیقه رابطه عوض می‌کنن. حتی هم‌جنسای خودمونم انقدر از لحاظ عاطفی و توجه سرکوب شدن که رو میارن به این روابط.. طبق جامعه.. 

نگقتم قصدش اون کاره ، توجه نکردی از هم تفکیکشون کردم *رابطه عاطفی و رابطه جنسی

ببین یه چیزی بهت بگم من نمیخام از فرهنگ غرب حمایت کنم ولی خداوکیلی حاظر بودم هیچی نداشتیم بخوریم ولی فرهنگ درستی داشتیم

#Lord

نه خواهر اتفاقا از نظر من نماز توقع ادمو میبره بالا طرف دیگه کار اشتباه هم بکنه توقع داره خدا فرمالی ...

آره در برخی ها این طوره متاسفانه فکر میکنند اگه نماز بخونند می تونند گناه بکند 

در حالی که نماز جای خود را دارد، تازه خداوند بیشتر ازشون انتظار داره کمتر گناه بکنند 

Tunnel Vision

اگر بخوایم پاک باشه باید کاملا پاک باشیم خودمون هم حتی اهل رل زدن ارتباط کلامی با نامحرمم نباشیم اونوقت خدا خودش جور میکنه

نذر توبه و صلوات و.. هم عالیه

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
خیلی خوبه شما انسانیت دارید و وفادار هستید امیدوارم همیشه همین طور بمونید.ببینید در مورد معنویت نبای ...

کاملا درست میفرمایید 

البته کسی که تو وجودش(نه به ظاهر)معنویت داشته باشه غیر ممکن هست که انسانیت نداشته باشه 

🧔اقا هستم
قبل انقلاب ۷۹ کشور دست شاه بوس میکردن ما اینجور ابر قدرتی بودیم

به زمان شاه فکر می‌کنم یاد بحرینی میفتم که داد رفت..!

می‌دونی مشکل شما چیه برادر؟

صبح تو یکی از تاپیکهات‌ غر می‌زدی که از هم‌سن و سالهات‌ عقبی..

بهت گفتم تلاش کن، می‌تونی تغییرش بدی..!

الآن فهمیدم مشکلتون‌ اینه که از صبح تا شب تو این سایت و مجازی بیکار می‌گردی!

اینجاس که میگم بحث بحث توقعه نه دوس داشتن کسی که منو بخاد چرا باید نگا به تحصیلاتم بکنه؟

خوب برادر فک میکنی خودت یعنی چیه تو؟ یعنی فقط باید تورو بخاطر ظاهرت بخواد این تورو ناراحت نمیکنه ؟ خودت ینی دقیقا چی ؟ باید عمیقا به اینا فکر کنی اونوقت به معرفت بالاتری میرسی

تحصیلات تو پولت قیافه‌ و اخلاقت موقعیت اجتماعی‌ت همه‌شون تورو تشکیل میدن اینکه بیای بگی دختره منو بخاطر خودت بخواد نه تحصیلاتم من منظورم این نیس که دکترای فلان رشته رو داشته باش من میگم درستو بخون واسه استخدامت هم خوبه چرا مهاجمی رفتار میکنی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مشخصه !! تو دهن خودت رو باز کردی و هر چی دلت میخواد داری به زبونت میاری ، بدون اینکه ذره ای خجالت بک ...

دوست عزیز به نظرم بهتره جوابش رو ندین، فایده ندارد بحث کردن با ایشون شما دو تا عقاید متفاوت دارید و هرگز نمی تونید به نتیجه برسید فقط وقت تلف کردنه.

Tunnel Vision

2810