2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست
واقعا توقع زیادیه‌ که دلم نمی‌خواد همسرم قبلا عشق و علاقه و شور و هیجان عاطفی و حتی جنسی شو برای یک‌ ...

تقصیر پدر مادر هاست چاره ای نیست تو فقط میتونی نسل خودت رو درست تربیت کنی همین

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل انقلاب ۷۹ کشور دست شاه بوس میکردن ما اینجور ابر قدرتی بودیم

شاه هم خیلی جاها حماقت کرد . کل ایران هم گل بلبل نبود قبل انقلاب هم اولین بار بود تورم رسید 20درصد که کم کم مردمو تحریک کرد فرقش این بود شاه اشتباهشو قبول کرد ولی مردم قبول نکردن . حکومت الان اشتباهشو قبول که نمیکنه عیچ همینجوری دارع بدتر میکنه

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

همینکه ممکنه دروغ بگن بم عصبیم میکنهمن الان خودم عاشقم ۳ سال هم با طرفم بودم کاملا تو چارچووب ( خیلی ...

شما نباید الکی بدگمان بشید همین باعث از دست دادن موقعیت های ایده ال میشه 

Tunnel Vision

به زمان شاه فکر می‌کنم یاد بحرینی میفتم که داد رفت..!می‌دونی مشکل شما چیه برادر؟صبح تو یکی از تاپیکه ...

ابجی چه ربطی داره وقتی دارم حقیقتو میگم چرا سعی میکنین کتمان کنین

#Lord

دوست عزیز به نظرم بهتره جوابش رو ندین، فایده ندارد بحث کردن با ایشون شما دو تا عقاید متفاوت دارید و ...

بله حق با شماست اگر بحث تفاوت عقیده باشه و گفت و گو ، قضیه فرق میکنه. 

ولی به اسم اینکه مشاور هستش ، دهنش رو باز کرده و هر چی دلش میخواد راحت به زبون میاره و فقط ادعا داره ، اینجا دیگه نمیتونم ساکت بمونم. 

نمیدونم شاید اخلاق بدی دارم از این بابت. 

شاه هم خیلی جاها حماقت کرد . کل ایران هم گل بلبل نبود قبل انقلاب هم اولین بار بود تورم رسید 20درصد ک ...

داداش اون موقع درسته ما غربسا شرقیا هرکاری خواستن میکردن تو ایران ولی مهم اینه همه اون زمان حالشون خوب بوده ولی الان نگا کن ببین تو چه وضعیتی هستیم خودمون به خودمون رحم نمیکنیم 

#Lord

توقع ات بالا نیست ولی وسط موندی 😂

ببین الان اکثرا یا رل فاب دارن و رابطه هم احتمالا دارن

یا اینکه تو دسته‌ی مذهبی ها هستن و ازدواج نیمه سنتی دارن،اینا رابطه جن.سی رو تجربه نکردن(بازم میگم اکثرا نه همه)

باید ببینی چطوری میخوای با طرف ات اشنا بشی،توی چه محیطی ؟

اعتقادات و افکار خانواده ات چطوریه؟ظاهر و پوشش ات چیه؟شاغلی؟

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه عزیزم

2810