2777
2789
عنوان

بچه ها یک درخواستی ازتون دارم

166 بازدید | 22 پست

من اصلاً مذهبی نیستم ولی خیلی ناراحت میشم که درمورد خوراکی ها ونعمت خدا حرف بد زده بشه  همین الان درمورد شکلات دبی یعنی یک چیزایی نوشتن که من به جاشون خجالت کشیدم به خدا با این حرف ها  آدم شاخ مجازی نمیشه  بارها تو نی نی سایت دیدم واسه اینکه خودشونو شاخ نشون بدن به مادر طرف توهین کردن یا به خانواده طرف واقعاً دور از هرگونه تربیت هست این رفتارها

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

البته کامنت های شکلات دبی رو تو اینستا گرام دیدم 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهین کردن جوابشون بده

به من توهین نکردن به همدیگه توهین میکنن که کم نیارن واقعاً روز به روز داریم پسرفت میکنیم 

یه سوال چرا قبل از هر حرفی همه میگن مذهبی نیستم خب مذهبی باشید یا نباشید چه فرقی میکنهچرا هی اول صحب ...

به خاطر واکنش بد  تعداد معدودی از افراد 

منم اینجا خیلی وقتا شده اومدم کلی تایپ کردم باز پاک کردم نفرستادم چون جوش طوری که هر سن هر دیدگاه و تیپ شخصیتی هست میبینی یهو خیلی بد گارد گرفتن یا بد برداشت شد توهین میکنن منم آدم بحث و توهین کردن نیستم سعی میکنم زیاد نباشم 

یعنی چی

تو اینستا یک پست بود درمورد شکلات دبی مردم کامنت گذاشته بودن نعمت خدا رو به بدترین چیز ها تشبیه میکردن واقعاً دور از شعور بود 

یعنی اگه مذهبی باشید بعضی ها واکنش بد نشون میدن؟

نه مجبوریم بنویسیم یا با کلمه به من چه به توچه جواب میدن انگار فضولی کردیم 

به من توهین نکردن به همدیگه توهین میکنن که کم نیارن واقعاً روز به روز داریم پسرفت میکنیم

خب دیگ اون یه چیزی میگ طرف هم جوابش رو میده این بحث ها کلا همیشه بوده و هست من ترجیح میدم خودم رو دور نگه دارم چون حوصله و اعصاب اصلا ندارم ولی اگه یکی توهین کنه  بهم صد درصد بدتر از خودش توهین میکنم بهش چون آدم نباید ساده بگذره که طرف فکر کنه احمق هستیم و ..ع.خاصی هست

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

2810