2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 545 پست
خب از کجا میفهمی طرف قبلا رابطه داشته یا نه منظورم اینه زیاد سخت نگیر ممکنه یکی دروغ بگه ذهنیتت رو ع ...

همینکه ممکنه دروغ بگن بم عصبیم میکنه

من الان خودم عاشقم ۳ سال هم با طرفم بودم کاملا تو چارچووب ( خیلییی چیزارو رعایت کردم)

درنهایتش  اینقددد ک بهش شک کردم هم خودمو اذیت کردم هم اونو دیگ کات شد

طرف میگفت با کسی نبوده با کسی س.ک.س نکرده... ولی خب من نمیتونستم بپذیرم

یه پسر خیلی خیلی خوبو خفن هم بود  ولی خب نتونستم ادامه بدم هر چند قصدش جدی بودو ازدواج میخاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین منظورتو من الان کاملا نمیفهمم شما الان میگی اینا وارد شدن یعنی منظورت اینه اصن تا به حال رل ...

اینجوری که تو گفتی فهمیدم همه رابطه عاطفی رو حداقل یکبار داشتن 🤣 بقیه‌شونم جنسی 

اوکی جوابم گرفتم ممنون 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مشخصه !! تو دهن خودت رو باز کردی و هر چی دلت میخواد داری به زبونت میاری ، بدون اینکه ذره ای خجالت بک ...

هر چی لایق تو بود به زبون آوردم ولی بسته حسابی با خاک یکسان شدی 

حالا برو گمشو دیگه هر چیم زر بزنی هیچ جوابی داده نمیشه چون تایم سرگرمیم تموم شد و امیدوارم دلت رو بزرگ کنی و کمتر به بقیه حسودی کنی بلکه بیماری حسادتت التیام پیدا کنه 

من خودم با هیشکی نبودم تا الان. نه شرایطش داشتم و نه میتونستم با کسی باشم. 21 سالمه و پسر هستمکی میگ ...

تاپیکاتو خوندم حس میکنم ب نبوده وگرنه شناگر ماهری هستی

معنویت رو چطور شما میسنجی؟الان من یک رکعت خم نماز نمیخونم!ولی هیچوقت بخودم اجازه نمیدم حق کسی رو بخو ...

خیلی خوبه شما انسانیت دارید و وفادار هستید امیدوارم همیشه همین طور بمونید.

ببینید در مورد معنویت نباید فقط به نماز خلاصه بشه شامل انسانیت هم میشه.

Tunnel Vision

اینجوری که تو گفتی فهمیدم همه رابطه عاطفی رو حداقل یکبار داشتن 🤣 بقیه‌شونم جنسی اوکی جوابم گرفتم مم ...

بابا چه ربطی داره مگه هرکی رل میزنه قصدش اون کاره چرا شماها هنوز طرز فکرتون مال هزار سال پیشه 

#Lord

تاپیک آخر منم دقیقا همینه‌..همه هم می‌گن توقع بی‌خودی نداشته باش!!!

بخاطر همین آدماست که انقد رابطه برای پسر عادی شده ، برا همچین زمایی متاسفم باید از کودکی همونطور که دخترا رو محدود میکردن پسرا رو هم از حیثیت میترسوندن

بابا چه ربطی داره مگه هرکی رل میزنه قصدش اون کاره چرا شماها هنوز طرز فکرتون مال هزار سال پیشه

نگقتم قصدش اون کاره ، توجه نکردی از هم تفکیکشون کردم *رابطه عاطفی و رابطه جنسی

هر چی لایق تو بود به زبون آوردم ولی بسته حسابی با خاک یکسان شدی حالا برو گمشو دیگه هر چیم زر بزنی هی ...

😁😁😁

پر از حقارت و عقده هستی و کاریش نمیشه کرد. 

یه درصد فکر کن یه بی ادب و فاقد شعوری مثل تو تونسته باشه من رو با خاک یکسان کنه !!! ☺️

واقعا نمیتونی بفهمی مگه نه؟؟؟ 

تو فقط خودت رو نشون دادی و معرفی کردی ، همین. 

2810