2777
2789
عنوان

مستاجری

683 بازدید | 73 پست

سلام شبتون بخیر خانوما 

میشه بهم کمک کنین راهنمایی کنین😔

ما مستاجر هستیم پارسال ۱۰۰ ملیون پول پیش داشتیم یه خونه اجاره کردیم ۵۰ متری ۳ تومن کرایه با یه اتاق خواب زندگی می‌کردیم تمیز بود خونه خیلی 

سه سال اونجا موندیم و صاحبخونه گفت که اجاره ۶ تومن بدید منم به همسرم گفتم که ۶ تومن زیاده بریم دنبال خونه بگردیم و یه خونه بهمون معرفی کردن ۵۰ ملیون با ۳ تومن کرایه به همسرم گفتم اینجارو بگیریم منم همه طلاهامو بفروشم یه ماشین بخریم و همین کارو کردیم الان تو همبن خونه زندگی می‌کنیم کلا با آشپز خونه سرویس ۳۵ متر هست اتاق خاب نداره الان یک ساله اینجاییم و یه بچه ۷ ساله دارم و یه بچه دیگم هم تو راهه ۳ ماهه دیگه به دنیا میاد ایشالا به همسرم گفتم ما که پول پیش نتونستیم درست کنیم تو این خونه هم من خیلی اذیت میکشم کولر برای دو خانواده یه دونه هست میگم ماشینمون رو بفروشیم یه خونه بزرگ و یه خابه بگیریم ولی اونم خیلی لجبازه به من میگه که نه باید اینجا بمونی من نمیرم بیرون 

یا هم خودت برو بنگاه خونه بگرد پیدا کن 

نظرسنجی

بچه دومتون خداخواسته بود؟ خیلی سخته که بدون اتاق🤦

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با یه بچه و یه بچه تو راهیی فکر نکردی چطور تو ۳۵ متر زندگی کنی بدون اتاق؟ میتونین پول جمع کنین تا سا ...

اخه اون موقع که باردار نبودم الان ۷ ماهه باردارم

من جات بودم ماشینو میفروختم میذاشتم رو پول پیشم یه خونه خوب اجاره میکردم .

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
با یه بچه و یه بچه تو راهیی فکر نکردی چطور تو ۳۵ متر زندگی کنی بدون اتاق؟ میتونین پول جمع کنین تا سا ...

نه الان یکساله اینجاییم فقط ۶۰ ملیون تونستیم پس انداز کنیم طلا بخرم

2810