2777
2789

💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اما الان دسترسی ندارم شب خوبه؟؟؟

اره عزیزم خوبه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

2805
سلام بله من میتونم دوست عزیز درخواست دوستی رو بزن که گمت نکنم برات میفرستم

چشم

بهت درخواست میدم که برات بگم تو پی ویگمت نکنم

باشه عزیزم

سلام بله من میتونم دوست عزیز درخواست دوستی رو بزن که گمت نکنم برات میفرستم

برای منم میگیری عزیزم ❤️ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم برای منم میگیرین

عزیزم درخواست دوستی بدید اینجا چون باید خیلی تایپ کنم برای یکی از دوستان گرفتم اما خیلی زیاده خسته میشم اگر شرایط این رو دارید که در تلگرام ایدی میدم بهم پیام بدید اونجا راحت براتون ارسال کنم با کمال میل درخواست دوستی بدید ایدی تلگرام میدم پیام بدید میفرستم براتون،فقط برای مامان سه قل گرفتم و تونستم براشون ارسال کنم مطالب زیاده و تایپ کردن به شدت سخته برام

2810