2777
2789
عنوان

پسری ک رفته برمیگرده

142 بازدید | 31 پست

میدونه من عاشقشم بخاطر وابستگی و عشق زیاد من رفت

خودمو کوچیک کردم و رفت گفت ممکنه ی روز برگردم

حس میکنم رل زده

این ممکنه ی روزی برگرده؟

تا حداقل غرورم ک له شده درست شه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

همه برمیگردن به شرطی که تو رها کرده باشی و دیگه منتظر اومدنش نباشی وبرات مهم نباشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اگه برگرده و قبولش کنی باور کن خودت خیلی حقیر کردی عزت نفست کجاست بذار بره گوهشو بخوره مرتیکه گاو دورشو بزنه بعد دید نه براش نریدن برگرده؟ بگو برگرد همون اشغال دونی 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

ن اسکول نباید بهش میگفتی عاشقشی

جنس مونث و مذکر هم نداره اینجا ایرانه اگ ی درصد احساساتتو ب طرف مقابلت نشون بدی فک میکنه خبر خاصیه میزاره و میره

احساساتتونو برین تو ی گونی بندازیدش تو وان اسید تجزیه بشه.

من کسیو دیدم رفت ک ی روزی فک میکردم با کل آدمای دورم فرق داره

حس میگردم اگ احساساتمو نشونش بدم عوض نمیشه

ولی عوض شد صد برابر بقیه هم عوض شد

2810