2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سه تا بچه دارم خونه‌م تقریبا بزرگه اما برای زایمانم (بچه‌سوم ) رفتم خونه‌ی بابام چون مامانم اگه می‌خواست بیاد بابام طفلی تنها می‌شد دیگه همگی رفتیم اونجا ، توهم اگه می‌تونی و در توان پدرمادرتون هست ده روز برو خونه‌ی مادرت بعد بزار ان‌شاءالله بارتو زمین بگذاری کامل که خوب شدی ان‌شاءالله تابستون بگردین یه خونه‌ی خوب پیدا کنین ، حالا اگه یکمم از شهر دور باشه اشکالی نداره ماشین دارین ولی بزرگ باشه و اجاره‌ش مناسب ولی حتما شوهرتو قانع کن طفلی بچه‌ی ۷ ساله‌تون دلم واقعا براش سوخت یه موقعایی نی نی شب گریه می‌کنه اون صبح باید بره مدرسه وای گریه‌م داره می‌گیره خدا خودش کمکتون کنه 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2805

خب الان ۵۰رهن داری ۶۰تومنم ک میگی تونستی پس انداز کنی طلا بخری با ۱۱۰تومن خونه پیدا نمیشه سمتتون؟؟ماشینی ک خریده جیه مدلش چنده؟نمیشه بفروشه ی جند مدل پایین ترو ارزون ترشو بخره؟

بخدا بچم نمیتونه تکون بخوره از وقتی اومدیم میگه مامان خیلی کوچیکه میخام بازی کنم نمیتونم

راست میگه طفلی الهی بمیرم براش

الهی خدا براتون بهترینها رو رقم بزنه

چقدر گناه دارن. طفل معصوما

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بخدا اصلا درک نداره خیلی آروم باهاش صحبت میکنم زود جوش میاره

خب جوش آوردنش برای این اوضاع هم هست دیگه. اعصاب نمیمونه برا آدم.

بگو بچه به دنیا بیاد، شبا گریه میکنه، اعصاب همه داغون میشه، نمیتونین بخوابین، بچه میخواد بره مدرسه، تکلیف نمیتونه انجام بده. اینا رو براش بگو.

ایشالا به حق پاکی و خیرخواهی هر چی انسان شریف توی دنیاست، دست و بالتون باز شه، گشایشی حاصل بشه، بتونین خونهٔ بهتر رهن کنین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم من سه تا بچه دارم خونه‌م تقریبا بزرگه اما برای زایمانم (بچه‌سوم ) رفتم خونه‌ی بابام چون مامانم ...

منم برا اون بچه هفت ساله اشکم دراومد😔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2810