2777
2789
عنوان

به یکی علاقه دارم که از من خیلی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بعد ۷ سال نتونستم ....... 😊

چه حیف که ادمایی مثل شما هم وقتی واقعا عاشق میشند و برخلاف خیلیا هوس باز نیستند به معشوقشون نمی رسند

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

چه حیف که ادمایی مثل شما هم وقتی واقعا عاشق میشند و برخلاف خیلیا هوس باز نیستند به معشوقشون نمی رسند

نرسیدن تلخه خیلی تلخه 

ولی ضربه خوردن از خانواده اش خیلی بدتره

نرسیدن تلخه خیلی تلخه ولی ضربه خوردن از خانواده اش خیلی بدتره

هعی

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

من بعد این خیلی از پسرای بهتر از این رو دیدم ولی هیچ کدومشون مثل این نبود برام ......

دارم از راه دور میبینمت ، شکل کلی که ازت گرفتم اینه که غرق احساسات شدی منطق اتو به راه بنداز 

بقیه چی ؟ اونام عاشقشن ؟ که انقدر بهش احترام میزارن حتما خوبه که مورد احترام همه است

خب البته ک مورد احترامه عزیزم خب خوبه 

ولی نه در این حدی ک میگی 

میدونی عزیزم وقتی یکی یکیو دوست داره بیش از حد اونو تو چشمش بزرگ میکنه 

خدا آدمایی رو میندازه تو زندگیت که درس بگیری ، این پسری که الان زندگیته میخواد یه چیزی یاد بگیری الا ...

اگه ازلحاظ شخصیتی ماخودمون روکمترازبقیه بدونیم خداناراحت میشه؟الان من این دخترخانم رودرک می کنم بعضی ها خیلی ایده ال هستن ن ازلحاظ سوادوپول.ازلحاظ شخصیتی.ازلحاظ فرهنگ. ازلحاظ خانواده

دخترانی دیدم از طبقات پایین ولی اعتماد به نفس به سقف 

خودشون رو دوست داشتند 

خودشون رو به شدت قبول داشتند در حالیکه از بیرون نگاه می کردی چیز قابل چشمی که معیارهای ارزش گذاری جامعه باشه نداشتند 

و با این حال همسران که خیلی پولدارتر و موفق تر بودند رو بدون هیچ خلایی در خود رو طوری نشون می‌دادند که انگار چیزی کمتر ازین حق شون نیست 

خودت رو باور داشته باشه 

نگاه دیگران به تو از نگاه خودت به خودت نشات میگیره

2810