2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 73 پست
اخه اون موقع که باردار نبودم الان ۷ ماهه باردارم

بازم با یه بچه بدون اتاق واقعا بی فکری کردی. الانم عجله نکن به نظرم بهش فشار بیار پول جمع کنه برا پیش سر سال بلند شین لااقل ماشین میمونه براتون با بچه کوچیک بی ماشینی سخت تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فاز اینایی که بعد بارداری میگن واسه چی اوردی رو‌درک نمیکنم

شده حالا 

الان بارداره 

میگی نمک‌به زخمش میپاشی که چی

اسی شوهرتو متقاعد کن دیگه تو خونه ی ۳۵ متری نمیشه زندگی‌کرد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جات بودم ماشینو میفروختم میذاشتم رو پول پیشم یه خونه خوب اجاره میکردم .

اره دیگه منم دقیقا همینو میگم بخدا خیلی اذیت میکشم تو حموم لباس عوض میکنم

مبگه من ماشین نمی‌فروشم همینجا بمون منم فردا زایمان میگم مهمون برام میاد اونموقع چیکار کنم

ای بابا 

خیلی وضعیت بدی هست 

ولی بیشتر تقصیر خودته  ‌که خونه ی قبلی را به خاطر اجاره عوض کردین . حتی با یک بچه هم بدون اتاق سخته 

تنها کاری که میشه الان انجام بدی به آرومی ازش بخوای کوتاه بیاد خونه ی بزرگتر بگیره 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
فاز اینایی که بعد بارداری میگن واسه چی اوردی رو‌درک نمیکنمشده حالا الان بارداره میگی نمک‌به زخمش میپ ...

شاید با نصیحت تونستیم جلو سومی رو بگیریم خواهر

اون طفل معصوم زندگی میخاد

بخدا دلم پیش اون پسر هفت سالشه که چطور بازی میکنه تو اون خونه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فاز اینایی که بعد بارداری میگن واسه چی اوردی رو‌درک نمیکنمشده حالا الان بارداره میگی نمک‌به زخمش میپ ...

بخدا اصلا درک نداره خیلی آروم باهاش صحبت میکنم زود جوش میاره

شاید با نصیحت تونستیم جلو سومی رو بگیریم خواهراون طفل معصوم زندگی میخادبخدا دلم پیش اون پسر هفت سالش ...

پس نگید بچه ی دوم بزای چیته 

فقط بگید سومی رو دیگه نیار

این الان بارداره به حد کافی حساسه و داخل مشکله عزیزم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا یه مهمون چیزی میاد خونم جایی ندارم برم لباس عوض کنم یا وقتی لباس هامو میشورم جایی ندارم پهنش کن ...

عزیزم خودت کردی دیگه. ای کاش بهش نمیگفتی. الان دیگه دلش نمیاد ماشینو بفروشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
شاید با نصیحت تونستیم جلو سومی رو بگیریم خواهراون طفل معصوم زندگی میخادبخدا دلم پیش اون پسر هفت سالش ...

بخدا بچم نمیتونه تکون بخوره از وقتی اومدیم میگه مامان خیلی کوچیکه میخام بازی کنم نمیتونم

الان با شکم حامله چجوری بری دنبال خونه. بعد اثاث جمع کنی بعد جابجا شی.بزار بچت دنیا بیاد شوهرت دو‌شب که نتونه بخوابه خودش کلافه میشه میره دنبال خونه.مردمم باید درک کنن جمعیت زیاد نیاد دیدنتون وقتی زایمان کردین

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
مبگه من ماشین نمی‌فروشم همینجا بمون منم فردا زایمان میگم مهمون برام میاد اونموقع چیکار کنم

مهمونها باید درک کنن نیان دیگه. ای بابا مردم کی قراره بفهمنط؟ بیان دو دقیقه بشینن، کادو بدن و برن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810