2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 73 پست
پایینم همینه دیگه آدم میترسه تکون بخوره کلی باید هزینه کرد تازه ما خونمون ۳۰متره

ای خدا

منم حاشیه شهر خونه قدیمی داشتم ویلایی 

الان دیگه اومدم خونه خودم راستش دیگه نمی‌تونستم کرایه بدم

گفتم گورخ پدرحرف فامیل اومدم اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام مستاجریم ی سگ کوجولو دارم میخایم ازینجا بلندشیم غصم گرفته ک کلی باید بگردم دنبال خونه ای ک به این سگ کسی گیر نده با اینکه اصلا صداش در نمیاد بیرونم میبرم تا جای ک بزارمش تو ماشین تو باکس میزارمش‌.مستاجری هزار جور دردسر داره 

2805

راجع به عوض کردن خونه نظری ندارم ولی اسی سعی کن خودتم شاغل بشی که بتونید پول بیشتری پس انداز کنید تا سریع تر خونه بخرید

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

دیوونه شدی دختر بی ماشینی خیلی وحشتناک تره که تو سرما و گرما با دوتا بچه اگه گرمه برو یه پنکه دستی ب ...

نمیخره بخدا تابستون با وضعیت حاملگی داشتم از گرما میمردم چقدر بهش گفتم یه پنکه بخیرم گفت پول ندارم همش میگه ندارم در حالی که تو حسابش داره

منم برا اون بچه هفت ساله اشکم دراومد😔

عزیزم که انقد دل مهربونی داری 

واقعا بچه‌ها خیلی گناه دارن 

اسی ببخشید اینو میگم خواهشمندم بچه‌ی دومت اومد از نظر محبت و عاطفه از اولی غافل نشی حتی توجهتو بیشتر کن حداقل ازاین نظر کمبودی نداشته باشه  😢

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم که انقد دل مهربونی داری واقعا بچه‌ها خیلی گناه دارن اسی ببخشید اینو میگم خواهشمندم بچه‌ی دومت ...

حتما بخداداینقدر به حالش گریه میکنم😔😭😭😭😭😭

منم امروز اثاث کشی داشتم و از خستگی خوابم نمیبرهالهی خدا به رومون نگاه کنه صاحب خونه بشیممستاجری خیل ...

والا من خونه تیرچوبی قدیمی جک وجونوردار حاشیه شهر دارم

مال خودمه خیلی ارزش نداره ولی شوهرم میگه اجراشو ماچ کن🤣🤮

ای خدامنم حاشیه شهر خونه قدیمی داشتم ویلایی الان دیگه اومدم خونه خودم راستش دیگه نمی‌تونستم کرایه بد ...

حاشیه خطرناکه جرات نداری بری بیرون فقط دلمون خوشه  محله ی خوبی زندگی میکنیم ساکت وآرومه وگرنه جامون خیلی کوچیکه خونه بی اتاق واقعا سخته 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
والا من خونه تیرچوبی قدیمی جک وجونوردار حاشیه شهر دارممال خودمه خیلی ارزش نداره ولی شوهرم میگه اجراش ...

منم ی جا مستاجری بودم انواع و اقسام سوسک ها رو اونجا دیدم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2810