درست دعا کردن خود هنر باید مشتاقانه خود و خواسته خود را ب دست خدا بسپریم تا هر گونه ک خود می خواهد و از هر راهی ک خود صلاح می داند آرزویمان را بر آورد ب محض اینکه مراد دل با آن وجود درونمون درمیون میگذاریم او راه انجام را می داند منتها باید از سر راه او کنار بروید تا بتواند کار کند اما اگر برای او تکلیف تعیین کنید ک چ بکند چ نکند آنگاه راه چاره الهی را مسدود می کنید بعد میگویید چرا برآورده نشد دعاهایم ما بابد با شیوه ارزویه صمیمانه یعنی همان دعای خالصانه است بیاموزیم وقتی از ت دل میگوییم اگر خواسته ام خواست خدا باشد ک بی تردید انجام می پذیرد اگر ن همسنگ و معادل آن را ب من خواهد داد از هر گونه اضطراب رها می شویم مبادا هرگز چیزی را ب زور از خدا بخواهید تنها خواهان آن چیزی باشید ک او می خواهد
چون ب قدرت خدا پیوستیم دیگر هیچ چیز نمی تواند ما را شکست بدهد راه های خدا ماهرانه اند و شیوه های او مطمئن کارهای خداوند بزرگ و شگفت است کار او جلال و کبریایی است باید ب یاد نگاه دارین ک خدا بخشاینده است و ما ستاننده باید ب یاد داشته باشیم ک خدا چاره ساز و وسیله ساز و خود بهتر میداند ک از چ راه هدایت را ب ما برساند هر چرا ک دوست دارید ب دست خداوند بسپارید تا امن و امان بماند بطلبید ک خواهد یافت بکوببد ک برای شما باز کرده خواهد شد راه چاره ای وجود دارد راه را بر من بنما خدا پس هم اکنون از سر راه خرد درونیم کنار میروم از رهنمود شهودی خود اطاعت میکنم