2777
2789
منم دوست ندارم کتک بخورم منم دوست دارم اعصابم آروم باشه ولی اگه طلاق بگیرم کجا برم من 123هم بهزیستی ...

واقعا نمیدونم عزیزم چی بگم 

ولی ممکنه خدایی نکرده زیر دستش فلج بشی 

آدم تو جوب بخوابه بهتر از فلج شدنشه که(خوابیدن تو جوب رو تهش گفتم چون قطعا شما طلاق بگیری اینجوری نمیشی)

من طلاقم نگفتم بگیر ولی باید یه کاری بکنی به هر حال 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

مجردا چه دل خجسته ای دارن و چه نظراتی میدن

بذار ازدواج کنین بعد میبینمتون

شوهرا باباهاتون نیستن وایسن غر بزنین سرشون و قربون صدقتون برن،همه هم‌اینن مگر استثنا وجود داشته باشه.

مردا توی جوونی باد تو کلشونه فک میکنن پخی هستن لجبازی کنین یا اینکه رو حرفشون حرف بزنین احتمال ۹۰ درصد سیلی بیخِ گوشتونه

اگر میخواین کتک نخورین زبونتونو خوب کنین تا ابد کتک نمیخورین

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دقیقا این جمله که گفتید مدت ها امضای من بود دقیقا همینه آموزش و فرهنگ سازیش تو جامعه ما وجود ندا ...

گلم خیلیا تو خانواده ناکارآمد وسمی  بزرگ شدن و متوجه نمیشن وفکر می کنند کتک خوردن نرماله  چون خانواده خوب روندیدن مدرکی ندارن

منم دوست ندارم کتک بخورم منم دوست دارم اعصابم آروم باشه ولی اگه طلاق بگیرم کجا برم من 123هم بهزیستی ...

هیچکس رو نداری بری پیشش؟

پدر مادرت چی؟

مهریه نداری ؟طلا سکه چی؟

بهزیستی میتونی بری باز ولی باید بلد باشی چی میگی 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
گلم خیلیا تو خانواده ناکارآمد وسمی بزرگ شدن و متوجه نمیشن وفکر می کنند کتک خوردن نرماله چون خانواد ...

نه دیگه عزیزم منم همینو میگم 

فرهنگ سازی هم نداریم تو جامعممون 

مثلا باید توی دوران تحصیل که هممون اون۱۲سال رو گذروندیم این چیزا گفته میشد آگاهی پیدا میکردن ولی ما ازین چیزا نداریم

میدونه من آدم بد زبونی نبودم اون منو بد زبون کرد ،مثلا هم چین حالتی پیش میومد فوش ناموسی به مادرم می ...

گلم دوباره فحش دادیابی محل باش ومحل نده یااتاق روترک کن و جواب نده اون فهمیده نقطه ضعف شما چیه بزار گیج بشه رویه آت رو عوض کن 

هیچکس رو نداری بری پیشش؟پدر مادرت چی؟مهریه نداری ؟طلا سکه چی؟بهزیستی میتونی بری باز ولی باید بلد باش ...

پیرومریضن 

چیزی نداره که مهریه بگیرم ازش طلا وسکه هم نیست مهریه ام پوله

بهزیستی رفتم گفت خونه مان میدیم بهتون ولی از بچه هات جدا درقبالش بایدکارکنی اونجا😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
🌹🌹🌹❤️❤️👏👏👏آفرین منم درموردشون تحقیق کردم قبلاً فکر میکردم من مقصر م الان فهمیدم هیچ وقت راضی ن ...

دقیقا عزیزم 

من از وقتی بخودم می‌پردازم 

حال روحیم عالی شده 

اونم میبینه بهش بی تفاوتم خیلی رفتارای بدش خاموش شده 

الان غرق در دنیای هنر و ورزشم 

اونم میخاد خودشو پاره کنه از عصبی بازی من انگار نه انگار 

خودم باورم نمیشه مث کوه سفت شدم 😅

چرا باید دعا کنیم مردی که زنشو می‌زده زنش دفاع کرده از خودش (البته حتی دوست نداری دفاع کنی میگی کامل ...

می‌دونی حقیقتا آدم عقده ای هستش نمی‌خوام برام درد سر هم بشه و بعد اینکه بعضی وقتا بعضی از احساسات دست خود آدم نیست من واقعا با روحیم سازگار نیست کاری که کردم 

اگر کسی هم در حقم دعا کنه من رو ممنون خودش کرده و بهم لطف داشته 🫂

2810