2777
2789
جز آدمایی که زیاد کتک خوردم و همیشه حس میکنم حقم بوده و اعتماد به نفس صفر دارم

هیچ وقت حق شمانبوده که کتک بخورید شما محترم هستید و دختر خدا وافریده خدا وقتی خدا شمارو آفریده بنده خدا چه کارست که احترام شمارو نگه نداره

گلم در زبان مهربان باش درعمل جلاد خانما وقتی ناراحت میشن زبونشون تند ونیز میشه آقایون هم دستشون بلند میشه مثلاذاگه نمیخوای بری خونه مامانش بهش بگو خیلی دوست دارم برم اما بچه ها درس دارن ومجبورم به درساشون برسم ..سیاست این جوری ...

من درک می کنم که خانمی علیرغم اینکه همسرش اذیتش می کنه بازم باهاش بمونه

به هر حال دنیای بعد از طلاق دنیای ناشناخته ای هست

اما اینکه کسی اینجور مرد را هنوز دوست داشته باشه را قبول نمی کنم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانمایی که تا الان کتک نخوردین شما لابد رفتارتون خوبه بلدید چ جور حرف بزنید درسته

نه عزیزم .من بعضی وقتا اصلا رو اعصابم مسلط نیستم بعضی وقتا شده عصبانی بشم گیر بدم بهش 

ولی خب همدیگه رو درک میکنیم‌ بعضی وقتا آدم نمیتونه زبونش رو کنترل کنه در این مواقع شوهرم سکوت میکنه که من خودم بیشتر خجالت میکشم

عمیقاً قلبم درد گرفت از بعضی از کامنت ها امیدوارم خدا همه مرد های وحشی و دست بزن دار رو آدم کنه نمون ...

چرا باید دعا کنیم مردی که زنشو می‌زده زنش دفاع کرده از خودش (البته حتی دوست نداری دفاع کنی میگی کاملا اتفاقی بوده) انگشتش نشکسته باشه؟؟؟

خدا خنده اش نمیگیره از دعای ما؟؟؟!!!!!

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

دوستای گلم 

شمایی که مورد آزار و اذیت کلامی و جسمی قرار میگیرید 

خودتون باید به خودتون کمک کنید 

خودتونو نجات بدید. 

حتی اگر تصمیم به موندن تو زندگی دارید باید یاد بگیرید چطور هجومو حمله طرف مقابلتان رو خاموش کنید 

و شعله ور تر نکنیدش 

رو ذهن و روح خودتون بیشتر باید متمرکز شید 

تا زخماتونو ترمیم کنید 

حتما حتما در مورد افراد خودشیفته بیشتر بخونید 

و پیجهای دکترهای خودشیفته رو در این .ستا دنبال کنید 

جز آدمایی که زیاد کتک خوردم و همیشه حس میکنم حقم بوده و اعتماد به نفس صفر دارم

منم تو مجردی هر وقت با داداشم دعوام میشد یا کتک میخوردم بعدش فک میکردم حقم بوده حتما 

ولی از وقتی ازدواج کردم شوهرم اونقد بهم اعتماد به نفس داده که با دوران مجردیم خیلی فرق کردم 

وای چه تعبیر عجیبی🥺 دقیقا مثل اینکه به ماهی توی تنگ از آزادی تو بیکران دریا بگی😞 من یه مدت در مورد ...

🌹🌹🌹❤️❤️👏👏👏آفرین منم درموردشون تحقیق کردم قبلاً فکر میکردم من مقصر م الان فهمیدم هیچ وقت راضی نمی‌شوند پس خودم روبچسبم وترمیم روحم وزندگیم

الان ازشمایه مطلب خیلی مهم وناب یاد گرفتم 😘😘😘😘🌹🌹🌹

همچنین من هم یاد گرفتم از شما 

در زبان مهربان در عمل تند و تیز به نظرم خیلی جمله قشنگی گفتید

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
هیچ وقت حق شمانبوده که کتک بخورید شما محترم هستید و دختر خدا وافریده خدا وقتی خدا شمارو آفریده بنده ...

میدونه من آدم بد زبونی نبودم اون منو بد زبون کرد ،مثلا هم چین حالتی پیش میومد فوش ناموسی به مادرم میداد که منو خوب تربیت نکرده ،منم دیگه روم باز شده همش فوش میدم بهش ولی کسی از فامیل خبر ندارن چ زندگی داغونی داریم من آخه شهر غریبم همه فک میکنن عاشقمه

اگه شکسته بود که نالش تا آسمون رفته بود میخاد بترسوننت چه ساده ای عزیزم حداقل جلوش نگو اینجوری بگو ح ...

آره به خدا خیلیییی حرفت رو قبول دارم 

ولی چی بگم از احمق بودن دلم و روحیه حساس و عاطفی بودنم 🥲

2810