2777
2789
بله دقیقا همینه ما حتی حق دل شکستن هم نداریم چه برسه زدن که نامتعارف هم هست حتی مجازات هایی هم که تو ...

وقتی پشتوانه ای نداری مجبوری😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بهش گفتم ازت متنفرم خودش هم میدونه ،ولی خجالت میکشم میرم بیرون میگم همسایه ها بهم میخندن

نمیخندن عزیزم 

هیچکس برای اینکه کسی کتک بخوره نمیخنده اتفاقا ممکنه دلشون برات بسوزه ولی نتونن کاری انجام بدن 

ولی خیالت راحت کسی نمیخنده

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم که انقد شرایط آزار دهنده و متشنج و خفقانی داشتید که فکر میکنید اگر کتک خوردین خودتون مقصرید و ...

یه خانمی بوده به اسم هریت که برده ها رو فراری می‌داده میدونید میگه سخت ترین کار این بود که به یه برده بفهمونم آزادی حق تویه واون به خاطر آزادیش فرار کنه گلم خیلی ها هستن نمی‌دونن حق دارن محبت ببینن حق دارن شاد باشند زندگی کنند کتک نخورن  حق دارن نوازش بشن ومحبت ببینن  چون در شرایط ی بودن که ندیدن و گفته نشده بهشون  اینها حق شماست  مثل آدمی که مادر خوب داره نمیدونه مادر بد چیه  

بهش گفتم ازت متنفرم خودش هم میدونه ،ولی خجالت میکشم میرم بیرون میگم همسایه ها بهم میخندن

مهم نباشه حرف مردم 

به شوهرت بگو زدی همه همسایه ها رو جمع میکنم تا بغهمن چه مردی دارم 

بفهمن که تو عرضه زن و زندگی رو نداری .قوی باش چنبار کولی بازی دربیار 

همسایه ها بخان چیزی هم بگن به شوهرت میگن 

من که بودم برام مهم نبود 

وقتی پشتوانه ای نداری مجبوری😔

من جای شما نیستم واقعا نمیتونم راهکار و چاره بدم 

اما هرکسی یکم تامل و فکر‌ بکنه می‌تونه متوجه بشه باید چکار کنه 

من اگر چیزی بگم ممکنه موجب تحریک شما بشه ولی در کل من خودم اگر بودم هیچ موقع نمیزاشتم کسی کتکم بزنه حتی اگر باعث کشته شدنم بشه

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
از کامنتتون خیلی خوشم آمد همین طور ازمحتواش عالیه

لطف داری عزیزم 

واقعا معذرت خواهی کردم ازش چون ممکنه هیچ موقع معذرت خواهی نشنوه 

دیگه این کارو کردم بهتر شده کمتر جرات میکنه بزنه ولی خوب آبروم رفته

نه آبروت نرفته 

آبروی شوهرت رفته به نظرم 

یه خانمی بوده به اسم هریت که برده ها رو فراری می‌داده میدونید میگه سخت ترین کار این بود که به یه برد ...

وای چه تعبیر عجیبی🥺 

دقیقا مثل اینکه به ماهی توی تنگ از آزادی تو بیکران دریا بگی😞 

من یه مدت در مورد افراد خود شیفته مطالعه کردم 

و گسلایت هایی که انجام میدن 

خیلی آگاه تر شدم نسبت به این رفتارها 

و کاملا شیوه و رفتارم نسبت به طرف مقابلم تغییر کرد 

و خیلی جالبه که ریز ریز خودم رو و اعتماد بنفسمو  ترمیم کردم 

من زیاد کتک میخورم منم از عمد جیغ میکشم تا کمتر بزنه بعد به من میگه بی آبرویی همسایه ها میشنون

باید قلقش بیاد دستت وقتی میزنه توام بزن بی حیا بازی دربیار نزار فکرکنه ضعیفی و هروقت بخاد میتونه بزنه

فدات شم خواهر امیدوارم دعا کنید برام حد اقل دستش طوری نشده باشه 🫂

اگه شکسته بود که نالش تا آسمون رفته بود میخاد بترسوننت چه ساده ای عزیزم 

حداقل جلوش نگو اینجوری 

بگو حقته با شوخی 

نهایت یه در رفتگی باشه که اینم ببره جا بندازن 

بهش بگو اگه کسی چیزی گفت بگو زنمو زدم اونم دستمو شکونده تحقیرش کن خوردش کن زیاد بها بدی به مردا بخدا هار میشن

یه خانمی بوده به اسم هریت که برده ها رو فراری می‌داده میدونید میگه سخت ترین کار این بود که به یه برد ...

بله دقیقا این جمله که گفتید مدت ها امضای من بود 

دقیقا همینه آموزش و فرهنگ سازیش تو جامعه ما وجود نداره خود افراد هم متوجهش نمیشن و سخت میشه راضیشون کرد 

من جای شما نیستم واقعا نمیتونم راهکار و چاره بدم اما هرکسی یکم تامل و فکر‌ بکنه می‌تونه متوجه بشه با ...

منم دوست ندارم کتک بخورم منم دوست دارم اعصابم آروم باشه ولی اگه طلاق بگیرم کجا برم 

من 123هم بهزیستی رفتم اونا هم برام کاری نکردم

خودم هم میدونم بعدطلاق نمیتونم کاری کنم مچ دستام نیازبه علم داره دیسک دارم پاک بی حس میشه حتی نمیتونم برم کلفتی😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2810